Webex Web of Science: Sprijinirea integrității cercetării cu instrumente și date de încredere, 27 februarie 2024

Feb 13, 2024
Adelina Andreescu
We're sorry, but all tickets sales have ended because the event is expired.
  • februarie 27, 2024
    12:00 pm - 1:00 pm

Web of Science Group (o companie Clarivate Analytics) & Enformation vă invită la seminarul online cu tema Sprijinirea integrității cercetării cu instrumente și date de încredere.

 
Data: 27 februarie 2024
Interval orar: 12:00 – 13:00
Locație: Online
Speaker: Adriana Filip

În prezent, asistăm la o creștere nu numai a numărului de reviste publicate, ci și a practicilor de publicare îndoielnice. În plus, amenințările la adresa integrității cercetării au crescut, inclusiv “uzinele de hârtie” (paper mills), manipularea imaginilor și riscul de abuz de inteligență artificială. Susținerea integrității cercetării este un efort comun realizat de instituțiile de cercetare, cercetători, finanțatori, editori și furnizori de baze de date. Fiecare trebuie să ia măsuri pentru a asigura validitatea, acuratețea și autenticitatea generală a rezultatelor științifice.

Participați la această sesiune pentru a descoperi modul în care Clarivate a luat măsuri semnificative pentru a promova integritatea cercetării în Web of Science, ca parte a eforturilor noastre continue de a contribui în mod proactiv la menținerea încrederii publice în cercetarea științifică.

După înregistrare veți primi un email de confirmare, iar datele de logare vor fi incluse într-un email separat care va fi trimis pe adresa cu care v-ați înregistrat. Vă rugăm să verificați și folder-ul “spam” și să ne contactați dacă nu primiți datele de logare în timp util. Un certificat de participare va fi eliberat tuturor participanților și va putea fi descărcat la sfârșitul lunii din secțiunea Profil Instituțional.

Pentru mai multe detalii, contactați events@e-nformation.ro.

Descarca Aplicatia
↓ descarca

Member Login

Ai uitat parola?

Creează cont

Resetează parola
Te rugăm să introduci adresa ta de email. Vei primi noua parolă pe email.