Webex Wolters Kluwer Health: Prezentare Lexicomp, Universitatea de Medicină și Farmacie Carol Davila

Mar 15, 2023
Irina Office
  • martie 22, 2023
    1:00 pm - 2:00 pm

Wolters Kluwer Health și Enformation vă invită la webexul online “Lexicomp Product Demonstration”

Data:  22 martie 2023
Interval orar: 13:00 – 14:00
Locație: online, pe platforma Microsoft Teams –  link acces aici
Speakeri: Jordan Fulcher, MPharm (Product Specialist, Wolters Kluwer), Milena Rutkowska, PhD (CEE Channel Partners Manager, Wolters Kluwer)

Scop: Întâlnire cu UMFCD pentru a demonstra profunzimea conținutului din Lexicomp și modul în care acesta vine în beneficiul și formarea profesioniștilor din domeniul sănătății și studenților O demonstrație live a Lexicomp va arăta caracteristicile cheie, precum și posibilitatea de a răspunde la întrebările care apar pe parcursul întâlnirii.

Agenda:

  • Introducere
  • Discuție Lexicomp, UpToDate și armonizarea conținutului Wolters Kluwer Clinical Effectiveness.
  • Demonstrație live a Lexicomp.
  • Întrebări și răspunsuri.

Prezentare generală:

Lexicomp este instrumentul preferat de asistență in luarea deciziilor folosit de farmaciști și medici din întreaga lume. Lexicomp oferă monografii cuprinzătoare ale medicamentelor folosind informații din industrie și literatura scrisă de echipa noastră editorială de experți de la Wolters Kluwer. Echipa editorială de la Wolters Kluwer are peste 200 de experți editoriali interni, inclusiv peste 80 de farmaciști cu studii superioare. În plus, avem o rețea externă de peste 7.500 de clinicieni practicanți din întreaga lume, care contribuie și evaluează conținutul nostru. Procesul nostru editorial riguros este aplicat în UpToDate, Lexicomp și întreaga suită de produse de eficiență clinică, astfel încât să știți că puteți avea încredere în informațiile pe care le oferim pentru a vă trata pacienții. Lexicomp este un instrument de referință,  structurat astfel încât medicii să poată accesa informațiile rapid, la punctul de îngrijire. Lexicomp îmbunătățește siguranța pacienților și reduce prescrierea de medicamente neadecvate. Această demonstrație cuprinde prezentarea echipei editoriale, conținutul și structura monografiilor medicamentului și seturile și instrumentele suplimentare de conținut.

Descarca Aplicatia
↓ descarca

Member Login

Ai uitat parola?

Creează cont

Resetează parola
Te rugăm să introduci adresa ta de email. Vei primi noua parolă pe email.