Webinar BMJ: Preparing Your Medical Students for the Complexities of Clinical Practice with BMJ Best Practice, 11 ianuarie 2024

Ian 08, 2024
Irina Office
  • ianuarie 11, 2024
    11:00 am - 12:00 pm

BMJ și Enformation vă invită la un seminar online intitulat Preparing Your Medical Students for the Complexities of Clinical Practice with BMJ Best Practice.

 
Data: 11 ianuarie 2024
Interval orar: 11:00 – 12:00
Speaker: 
Dr. Kieran Walsh, Clinical Director at BMJ
Zoom LinkHERE
Meeting ID
: 881 6236 1097
Passcode: 361055

Pentru a beneficia pe deplin de perioada de acces gratuit la BMJ Best Practice, vă invităm la o sesiune online dedicată acestei resurse. Considerat unul dintre cele mai bune instrumente de suport decizional pentru profesioniștii din domeniul sănătății, care combină dovezi științifice de ultimă oră, ghiduri și opinii ale experților, BMJ Best Practice este actualizat zilnic folosind o metodologie bazată pe dovezi și opiniile experților, oferind atât educatorilor, cât și studenților la medicină acces la cele mai recente informații clinice.

BMJ Best Practice este singurul instrument utilizabil la patul bolnavului care susține managementul complet al pacientului prin recomandări și îndrumări privind tratamentul afecțiunii acute a pacientului, alături de comorbiditățile preexistente ale acestuia, prin funcționalitatea Comorbidities Manager.

Sesiunea va acoperi următoarele subiecte:

  • de ce spitalele universitare și facultățile de medicină din întreaga lume se bazează pe BMJ Best Practice;
  • cum BMJ Best Practice ajută la pregătirea studenților pentru practica clinică, cu cele mai recente și de încredere informații privind problemele medicale cele mai frecvente, susținute de dovezi și cu link-uri către ghiduri;
  • cum funcționează optim Comorbidities Manager.

În urma acestui seminar se vor acorda certificate de participare, iar detaliile pentru obținerea acestora vor fi furnizate după eveniment.

Pentru informații suplimentare, ne puteți contacta la sales@e-nformation.ro.

Descarca Aplicatia
↓ descarca

Member Login

Ai uitat parola?

Creează cont

Resetează parola
Te rugăm să introduci adresa ta de email. Vei primi noua parolă pe email.