Webinar Emerald: Make Your Research Count – Opportunities of a New Partnership with Emerald

Mai 19, 2023
Adelina Andreescu
  • mai 23, 2023
    12:00 pm - 1:00 pm

Emerald Publishing & Enformation vă invită la seminarul online cu tema: Make Your Research Count – Opportunities of a New Partnership with Emerald.

Data: 23 mai 2023
Interval orar: 12:00 – 13:00
Locație: Online
Speaker: Radka Krivankova, Business Manager South-Eastern Europe | Finland | Sweden
Link înregistrare: GotoWebinar

De peste 50 de ani, revistele Emerald Publishing sunt folosite de un public global de cercetători, studenți și profesioniști care pot transforma teoria în practică. Scopul Emerald Publishing (una din cele mai importante edituri de literatură economică din lume) este să reducă distanța dintre cercetarea academică și practica de zi cu zi în domeniul economic. Pe lângă subiectele din diversele specializări din domeniul economic: management, marketing, finanțe-bănci, resurse umane, afaceri etc., sunt acoperite subiecte importante în activitatea de cercetare și educație: management educațional, management de bibliotecă, managementul cercetării și inovației.

Emerald Management eJournals (EMAN) este una din cele mai mari și importante colecții de reviste peer-review de management din lume și propune o nouă abordare a utilizării resurselor electronice pentru documentare. Astfel pe lângă colecția de jurnale sunt oferite o serie de extra resurse personalizate pentru: bibliotecari, decani, profesori, cercetători, studenți, etc.
Vă așteptăm la această sesiune online, pentru a afla mai multe despre oferta Emerald și pentru a afla beneficiile unui abonament instituțional.

Pentru mai multe detalii, contactați events@e-nformation.ro.

Descarca Aplicatia
↓ descarca

Member Login

Ai uitat parola?

Creează cont

Resetează parola
Te rugăm să introduci adresa ta de email. Vei primi noua parolă pe email.