Webinar OVID: Introduction to Ovid Public Health Advantage

Dec 15, 2023
Irina Office
  • decembrie 21, 2023
    12:00 pm - 1:00 pm

Atenție! Acest eveniment a fost reprogramat pentru o dată ulterioară și va fi anunțat în timp util pentru a vă putea înregistra.

 

OVID și Enformation, împreună cu Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila”, vă invită la seminarul online cu tema “Introduction to Ovid Public Health Advantage”

Data: 21 decembrie 2023
Interval orar: 12:00 – 13:00
Locație: Online, pe platforma Microsoft Teams
Speaker: Charlotte Viken, Customer Success Manager

Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” poate accesa resursa Ovid Public Health Advantage în mod gratuit, în baza unui trial deschis până la sfârșitul lunii decembrie prin accesarea https://ovidsp.ovid.com/autologin.html din cadrul IP-urilor instituționale.

Punctul de plecare pentru Cercetarea în Sănătate Publică! Ovid Public Health Advantage este o colecție unică și cuprinzătoare de la editori cheie în sănătatea publică și sănătatea umană. Include bazele de date Global Health și Ovid HealthStar, plus reviste și cărți cu text integral de la LWW, CABI și GIDEON – toate, pe platforma Ovid.

Alăturați-vă acestui webinar pentru a afla mai multe despre funcționalitățile de acces și căutare ale Ovid Public Health Advantage. Căutați subiectele preferate din resurse sau inspirați-vă din căutările rapide deja disponibile. Acestea includ Covid-19, egalitatea în sănătate, evaluări sistematice, siguranța alimentară și multe altele.

Pentru mai multe detalii, contactați events@e-nformation.ro.

Descarca Aplicatia
↓ descarca

Member Login

Ai uitat parola?

Creează cont

Resetează parola
Te rugăm să introduci adresa ta de email. Vei primi noua parolă pe email.