Webinar Wolters Kluwer Health: UpToDate Mid-Trial Q&A Session, Universitatea de Medicină și Farmacie din Craiova

Iun 15, 2023
Irina Office
  • iunie 20, 2023
    11:00 am - 11:30 am

Wolters Kluwer Health și Enformation invită utilizatorii afiliați la Universitatea de Medicină și Farmacie din Craiova la sesiunea de instruire online UpToDate Mid-Trial Q&A Session.

Data: 20 iunie 2023
Interval orar: 11:00 – 11:30
LocațiePlatforma Google Meet
SpeakerNessie Cumur, Senior Customer Success Specialist

Ca instrument de suport pentru decizii clinice (Clinical Decision Support – CDS), UpToDate oferă un suport bazat pe dovezi când și unde este necesar. Este deja folosit în 190 de țări de peste 2 milioane de medici. Instrumentul CDS include, de asemenea, peste 12.700 de subiecte pentru mai mult de 25 de specialități medicale, o bază de date centrală de medicamente și interacțiuni (Lexicomp), cu peste 1.500 de materiale informative pentru pacienți, peste 37.000 de grafice și link-uri către peste 530.000 de referințe.

În cadrul perioadei de trial, puteți accesa www.uptodate.com de pe orice computer instituțional și vă puteți crea un cont pentru a descărca aplicația mobilă pentru o utilizare personalizată. Un ghid pentru crearea contului găsiți disponibil aici. Materiale care vă pot fi de ajutor în utilizarea platformei puteți accesa folosind acest link. Astfel, vă încurajăm să accesați UpToDate în cadrul acestei perioade de acces gratuit pentru a vă putea clarifica anumite situații pe care le-ați întâmpinat de-a lungul timpului!

În plus, acest webinar se concentrează pe utilizarea practică a platformei UpToDate și pe modul în care puteți găsi rapid informații bazate pe dovezi pentru a răspunde întrebărilor dumneavoastră clinice. Totodată, participând la sesiunea de instruire online, veți afla caracteristicile cheie și modul în care puteți accesa gratuit aplicația mobilă.

Agenda:

  • Recomandări de tratament.
  • Analiza interacțiunilor dintre medicamente.
  • Cum te poate ajuta UpToDate să fii “up-to-date”.
  • Căutarea și utilizarea graficelor (video, illustrații, tabele etc.).
  • Informații despre metode disponibile pentru calcule medicale în UpToDate (ex. Scorul Apgar ș.a.).
  • Răspunsuri la curiozitățile participanților ș.a.

Ms. Nessie Cumur (nessie.cumur@wolterskluwer.com) de la Wolters Kluwer Health va prezenta această sesiune de instruire în limba engleză și vă va răspunde la întrebările referitoare la platforma UpToDate. Așadar, vă așteptăm alături de noi la această sesiune atât pentru a beneficia de informații cuprinzătoare în folosirea platformei UpToDate, cât și pentru a interacționa cu reprezentantul Wolters Kluwer!

Descarca Aplicatia
↓ descarca

Member Login

Ai uitat parola?

Creează cont

Resetează parola
Te rugăm să introduci adresa ta de email. Vei primi noua parolă pe email.