Webinar Wolters Kluwer Health: UpToDate Trial Kickoff Training, Universitatea de Medicină și Farmacie din Craiova

Iun 06, 2023
Irina Office
  • iunie 9, 2023
    11:00 am - 11:45 am

Wolters Kluwer Health și Enformation invită utilizatorii afiliați la Universitatea de Medicină și Farmacie din Craiova la sesiunea de instruire online UpToDate Trial Kickoff Training.

Data: 9 iunie 2023
Interval orar: 11:00 – 11:45
Locație: Platforma Microsoft Teams, link participare
SpeakerNessie Cumur, Senior Customer Success Specialist

Ca instrument de suport pentru decizii clinice (Clinical Decision Support – CDS), UpToDate oferă un suport bazat pe dovezi când și unde este necesar. Este deja folosit în 190 de țări de peste 2 milioane de medici. Instrumentul CDS include, de asemenea, peste 12.700 de subiecte pentru mai mult de 25 de specialități medicale, o bază de date centrală de medicamente și interacțiuni (Lexicomp), cu peste 1.500 de materiale informative pentru pacienți, peste 37.000 de grafice și link-uri către peste 530.000 de referințe.

În cadrul acestei perioade de trial, puteți accesa www.uptodate.com de pe orice computer instituțional și vă puteți crea un cont pentru a descărca aplicația mobilă pentru o utilizare personalizată. Un ghid pentru crearea contului găsiți disponibil aici.

Sesiunea de intruire online la care veți participa se concentrează pe utilizarea practică a platformei UpToDate și pe modul în care puteți găsi rapid informații bazate pe dovezi pentru a răspunde întrebărilor dumneavoastră clinice. Totodată, veți afla caracteristicile cheie și modul în care puteți accesa gratuit aplicația mobilă.

Agenda:

  • Recomandări de tratament.
  • Analiza interacțiunilor dintre medicamente.
  • Cum vă poate ajuta UpToDate să fiți “up-to-date”.
  • Căutarea și utilizarea graficelor (video, illustrații, tabele etc.).
  • Informații referitoare la metode disponibile pentru calcule medicale în UpToDate (ex. Scorul Apgar ș.a.).
  • Sesiune Q&A.

Ms. Nessie Cumur (nessie.cumur@wolterskluwer.com) de la Wolters Kluwer Health va prezenta această sesiune de training în limba engleză și vă va putea răspunde la întrebările referitoare la platforma UpToDate. Vă invităm să participați pentru a beneficia de informații cuprinzătoare despre platforma UpToDate, accesând acest link.

Descarca Aplicatia
↓ descarca

Member Login

Ai uitat parola?

Creează cont

Resetează parola
Te rugăm să introduci adresa ta de email. Vei primi noua parolă pe email.