Workshop Enformation: Modalități de accesare a resurselor electronice științifice multidisciplinare Anelis Plus disponibile în cadrul UCV si #deacasa – Oportunități de publicare și indexare. Cum să îți crești șansele de publicare? Universitatea din Craiova, 18 mai 2023

Mai 10, 2023
Diana Jalba
  • mai 18, 2023
    3:30 pm - 4:30 pm

Biblioteca Universității din Craiova împreună cu Enformation, furnizorul în România al următoarelor baze de date științifice la care Universitatea din Craiova are acces: Science Direct, SpringerLinnk Journals, IEEE Journals, American Institute of Physics – AIP, MathSciNet, CAB Abstracts with Fulltext, Clarivate Analytics, Scopus), vă invită să participați în mod gratuit la workshop-ul Modalități de accesare a resurselor electronice științifice multidisciplinare Anelis Plus disponibile în cadrul UCV și #deacasa – Oportunități de publicare și indexare.

Acest workshop multidisciplinar se adresează doctoranzilor și cadrelor didactice din cadrul Universității din Craiova, precum și bibliotecarilor.

Obiectivul acestui workshop este acela de a prezenta facilitățile resurselor electronice full-text, bibliografice și bibliometrice, care pot fi utilizate eficient în activitatea de documentare – cercetare din cadrul Universității din Craiova.

Data: JOI – 18 MAI 2023

Interval orar: 15:30 – 16:30

Loc desfășurare eveniment: Sediul central al Universității din Craiova (Str. Al. I. Cuza nr. 13) – clădirea Rectorat, etaj 2, sala de conferințe a Prorectoratului de Relații Internaționale și Imagine Academică – nr. 444

Speakeri: Alina Avram – Project Manager, Enformation & SR III Institute for World Economy 

                 Titi Jalbă – Regional Manager Enformation

 

Locație

Adresă:
Str. A. I. Cuza nr.13, Craiova
Descarca Aplicatia
↓ descarca

Member Login

Ai uitat parola?

Creează cont

Resetează parola
Te rugăm să introduci adresa ta de email. Vei primi noua parolă pe email.