Descoperiți Statista Market Insights

Apr 01, 2024
Alexandra Nastasa

Știați că Statista.com este una dintre cele mai mari platforme de statistici, date de piață și resurse de cercetare, cu acces la peste 1,5 milioane de informații, dintre care peste 49% reprezintă date exclusiv regăsite aici? Platforma adună și procesează în mod profesionist conținut din peste 22.500 surse internaționale și îl face disponibil în patru limbi: germană, engleză, franceză și spaniolă.
 
Până în prezent, peste 4.500 de instituții academice din întreaga lume au încheiat un parteneriat cu
Statista. În România, Enformation și Statista vă pun la dispoziție platforma statista.com, atât pentru instituțiile academice și institutele de cercetare, cât și pentru companiile private.

Deja există numeroase povești de succes datorită descoperirii și implementării instrumentului Statista în activitatea academică. Printre ele se numără cea a lui Tom Cooper, Profesor la Memorial University of Newfoundland, care a observat cum studenții au dificultăți în a relaționa teoria predată la cursuri și utilizarea practică a acesteia în lumea reală. După ce a aflat de platformă, a integrat folosirea Statista în predare, creând un mediu de învățare unde studenții au putut accesa informații reale, care să le arate concret situația diferitelor industrii și dinamica acestora. Rezultatul pozitiv a avut însă urmări mai ample: integrarea Statista în activitățile academice a adus beneficii nu doar în rândul studenților, ci și al profesorilor, colegi de-ai lui Tom, care și-au extins cunoștințele și abilitățile de analiză, reușind să aibă cercetări aprofundate și concluzii mai bine documentate.

Statista Campus este un produs cheie de bază, conceput special pentru universități, biblioteci sau institute de cercetare, care include Statistics, Reports și Market Insights. Cu toate acestea, în funcție de nevoile fiecărei instituții, poate fi completat cu alte module, precum: Consumer Insights, Company InsightseCommerce Insights

 
Pentru o prezentare succintă, dar practică asupra Statista Market Insights, vă încurajăm să accesați Quick guide: Statista Market Insights. Dacă doriți să descoperiți în detaliu cum puteți accesa și utiliza eficient informațiile oferite de Statista Market Insights, puteți urmări Statista Market Insights Hub Overview. De asemenea, aveți disponibilă o exemplificare a conținutului furnizat de Statista în video-ul care ilustrează anul 2023 în date.

Pentru întrebări suplimentare privind posibilitatea de trial sau abonare la Statista, vă rugăm să ne contactați la adresa: sales@e-nformation.ro.

Descarca Aplicatia
↓ descarca

Member Login

Ai uitat parola?

Creează cont

Resetează parola
Te rugăm să introduci adresa ta de email. Vei primi noua parolă pe email.