Alexander Street și noutățile din Colecția Health Sciences

Mar 31, 2017
Robert Nicolau

4 noutăți pe care le poți regăsi în colecția Health Sciences de la Alexander Street

  • Social Work Online: dacă studiezi sau ești pasionat de ceea ce înseamnă asistență socială, iată o resursă multimedia care combină conținutul video — documentare captivante și prezentări demonstrative — cu textul scris, ilustrându-ți astfel situații complexe și provocatoare, pe care le întâmpină în practică cei care activează în domeniu. 100 ore de conținut video și 50.000 pagini de text sunt structurate în funcție de 12 teme importante din aria curriculară: copiii și familia, diversitatea, asistența socială în școli, abuzul de substanțe interzise, criminalitatea, sărăcia, trauma și situațiile de criză, protecția socială și istoria asistenței sociale. Social Work Online îți oferă oportunitatea de a observa experiențe reale și extrem de personale. O descriere completă a colecției găsești accesând acest link.
  • Nursing Education in Video: Second Edition: în prezent, cele mai funcționale și lesne de înțeles informații din domeniul asistenței medicale le găsești în această colecție video. Nursing Education in Video: Second Edition e la îndemână oriunde-oricând, oferindu-ți acces la întreaga colecție de training-uri video Medcom, care conține peste 400 de titluri foarte apreciate. Actualizează-ți arhiva cu cele mai recente materiale video care te ajută să ții pasul cu tehnologia și procedurile disponibile pentru siguranța și starea de bine a pacientului tău. Parteneriatul Alexander Street cu Medcom îți asigură noutăți precum: Assessment of the Newborn: The First Ten Minutes, Anti-Infective Medication Therapy: Assessment of an Infection, Nursing Implications Blood Collection: Anatomy and Physiology. Pentru a vizualiza întreaga colecție, click aici.
  • Occupational Therapy: Physical Modalities Bundle: ești student la recuperare terapeutică și căutai o bază de date cu acces imediat către streaming video și text? Ai găsit-o! Occupational Therapy: Physical Modalities Bundle conține cinci prezentări video, însoțite de un ghid conceput special pentru tine ca să capeți antrenamentul de care ai nevoie. Cu o structurare foarte detaliată a modalităților de tratament din domeniu, această colecție devine o resursă vitală de găsit în bibliotecă.

De menționat – Health Sciences adaugă 2 noi produse la categoria colecțiilor complete:

  • Rehabilitation Therapy in Video: conține 750 ore de streaming video, care prezintă tratamente fizice ale pacienților cu malformații congenitale, probleme de sănătate cronice și alte diverse traume fizice.
  • Health and Society in Video: are în total 500 ore de documentare, care reunesc profiluri, rapoarte și inverviuri cu și despre pacienți.

Un alt aspect care te va interesa cu siguranță: Alexander Street îți oferă peste 1300 titluri Medcom, disponibile acum în colecția de materiale video Academic Video Online (pentru detalii despre AVON click aici)! Pentru informații suplimentare despre acces și abonare, contactează-ne: sales@enformation.ro.

Descarca Aplicatia
↓ descarca

Member Login

Ai uitat parola?

Creează cont

Resetează parola
Te rugăm să introduci adresa ta de email. Vei primi noua parolă pe email.