Alma Academy Romania

Apr 03, 2024
Adelina Andreescu

Ex Libris, parte a Clarivate, în parteneriat cu Enformation vă invită la seria de sesiuni de instruire dedicate ALMA, soluția de management unificat al resurselor bibliotecii.

 
În cadrul celor 4 sesiuni veți descoperi principalele funcționalități ale sistemului, care reprezintă o soluție revoluționară de management al resurselor bibliotecii. Fluxurile de lucru automatizate, modele de colaborare și partajare a datelor și instrumentele de analiză avansată fac din ALMA o platformă de ultimă generație, care a fost deja implementată în peste 2.500 de instituții din întreaga lume.

Vă puteți înregistra la cele patru sesiuni accesând acest link.

17 aprilie, 11:00-12:00
Unleash the Power of Your Library: Master Metadata with ALMA
Această sesiune se adresează bibliotecarilor care doresc să sporească eficiența în utilizare pentru utilizatori și să evidențieze întregul potențial al catalogului bibliotecii.

8 mai, 11:00-12:00
Jungle Mastery: Navigating E-Resource Acquisition to Renewal and Unleashing ALMA’s Digital Power
Această sesiune de adresează bibliotecarilor sau personalului din bibliotecă responsabil pentru managementul resurselor digitale și electronice, inclusiv selecția, achiziția, licențierea, accesul și reabonările.

29 mai, 11:00-12:00
Fulfillment and Circulation that surpasses imagination
Această sesiune este ideală pentru bibliotecarii care doresc să implementeze procese automatizate și lipsite de întreruperi, care să le permită să se concentreze pe lucrurile importante: interacțiunea cu utilizatorii.

19 iunie, 11:00-12:00
Up in the Cloud with Alma: Embark on Your Library’sTransformation Journey!
Această sesiune se adresează bibliotecarilor și personalului IT, funcționând ca un ghid care facilitează procesul de implementare și descoperirea beneficiilor pe care le aduce unei biblioteci.

Sesiunile se desfășoară online, sunt gratuite și se adresează tuturor bibliotecarilor și personalului bibliotecilor.

Înregistrare

 

Pentru mai multe informații ne puteți contacta la următoarea adresă de email: events@enformation.ro.

Descarca Aplicatia
↓ descarca

Member Login

Ai uitat parola?

Creează cont

Resetează parola
Te rugăm să introduci adresa ta de email. Vei primi noua parolă pe email.