Citește gratuit cartea „Effective Science Communication”

Apr 19, 2017
Robert Nicolau

IOP ebooks reunește cele mai importante voci din domeniul fizicii pentru a crea o colecție esențială care acoperă cercetarea în științe, tehnologie, medicină și inginerie.

IOP Publishing este o editură recunoscută pentru implicarea sa în susținerea autorilor în procesul de publicare. De aceea, pentru o perioadă limitată de timp, ai ocazia de a citi gratuit una din cărțile IOP, Effective Science Communication. Cartea poate fi descărcată și citită în mai multe formate: EPUB3, Kindle, HTML sau PDF.

IOP_book
Effective Science Communication
Sam Illingworth and Grant Allen

În această carte găsești sfaturi practice despre procesul de publicare a lucrărilor științifice în reviste de specialitate, cum poți solicita granturi și despre modalități de comunicare eficiente a lucrărilor tale către audiențele științifice sau ne-științifice.

Include câteva capitole dedicate construirii unei amprente digitale, gestionării canalelor media și influențării politicilor științifice. Toate informațiile sunt consolidate prin exerciții practice care te ajută să comunici mai eficient și care se pot dovedi extrem de utile în călătoria științifică.

Descarcă gratuit

Îți dorim o lectură plăcută!

Descarca Aplicatia
↓ descarca

Member Login

Ai uitat parola?

Creează cont

Resetează parola
Te rugăm să introduci adresa ta de email. Vei primi noua parolă pe email.