Descoperă cele mai recente titluri IOP ebooks

Iul 03, 2019
Adelina Andreescu

Institute of Physics are vești interesante la secțiunea IOP ebooks – noutăți deja publicate, precum și o listă a viitoarelor titluri! Indiferent de statutul academic, dacă ești curios de evoluția științei în domeniul fizicii, îți recomandăm să consulți cele mai recente lecturi disponibile IOP ebooks pentru a afla informațiile de ultimă oră din acest sector științific!

 
Dintre noile titluri apărute, care au deja un impact considerabil, îți prezentăm:

*Gas-Phase Chemistry in Space: From elementary particles to complex organic molecules
Editată de François Lique și Alexandre Faure
Lucrarea îți expune ultimele descoperiri din astrochimie, cu privire la procesarea gazelor. Având peste 100 de figuri și exemple, constituie un material detaliat atât la nivel teoretic, cât și la nivel practic.

*Biomechanical Modeling of the Cardiovascular System
Ricardo L Armentano, Edmundo I Cabrera Fischer and Leandro J Cymberknop
Regăsești reunite provocările și experiențele oamenilor de știință din mediul academic, inginerilor, cercetătorilor din industrie și studenților, în scopul posibilității de a analiza rezultate din toate ariile ingineriei medicale și ale biomecanicii.

*Super Optical Biosensors
Caide Xiao
Conține documente Mathcad, animate și disponibile pentru a fi descărcate, care te ajută să analizezi virtual biosenzorii. De asemenea, lucrarea include o introducere despre cel mai performant biosenzor optic.

*Maple: A primer
Bernard V Liengme
Folosind exemple de lucru din fizică, poți învăța trăsăturile de bază Maple. Totodată, poți accesa și cărți de exerciții Maple ca material suplimentar.

IOP ebooks™ reunește publicarea digitală inovatoare cu cele mai remarcabile voci ale comunității științifice și îți oferă o varietate de opțiuni interactive, disponibile împreună cu întreg conținutul revistelor de specialitate pe actualizata platformă IOPscience. Îți reamintim că există trei colecții IOP ebooks: Expanding Physics (conține cărți ale celor mai cunoscuți experți din fizică și disciplinele conexe), Concise Physics (conține texte scurte despre subiecte din peste 30 arii diferite ale fizicii), AAS-IOP Astronomy (conține numeroase lucrări din astronomie și astrofizică, fiind o colecție rezultată în urma parteneriatului IOP Publishing cu American Astronomical Society) – toate fiind create pentru a corespunde nevoilor tale și a-ți asigura accesul la un conținut de calitate în cercetarea din domeniul fizicii!

IOP ebooks îți pregătește titluri de actualitate și în continuare, printre care:

  • Principles of Protein-Protein Association – Harold P Erickson.
  • Statistical Mechanics: Lecture notes, and Statistical Mechanics: Problems with solutions – Konstantin K Likharev.
  • Lectures on the Physics of Extreme States – Vladimir Fortov
  • Flexible Electronics – Vinod Kumar Khanna

Accesează IOP și bucură-te de lecturi inspirate!
Instituția ta încă nu e abonată IOP? Scrie-ne la sales@e-nformation.ro, iar noi vom contacta pentru tine persoana responsabilă în vederea abonării.

Descarca Aplicatia
↓ descarca

Member Login

Ai uitat parola?

Creează cont

Resetează parola
Te rugăm să introduci adresa ta de email. Vei primi noua parolă pe email.