Descoperă noutățile platformei Cambridge Core

Apr 09, 2017
Adelina Andreescu

Cambridge University Press publică peste 360 de reviste care acoperă o varietate de domenii, de la știință, tehnologie și medicină, la științe sociale și științe umaniste. În septembrie 2016, din dorința de a susține cercetătorii de pretutindeni, a lansat noua platformă academică Cambridge Core, reunind într-un singur loc toate resursele disponibile până atunci pe platforme diferite (reviste, cărți, lucrări de referință, peste 32.000 de titluri).

Ce îmbunătățiri și beneficii îți oferă Cambridge Core?

  • Posibilitatea de a accesa platforma de pe orice fel de dispozitiv și orice sistem de operare.
  • Cambridge Core Reader – oferă experința lecturii unui PDF, dar cu avantajele oferite de funcționalitățile HTML, precum tabele și grafice extinse sau #EasyLinking.
  • Un motor de căutare avansat, care permite găsirea exactă a informațiilor necesare, fie că termenii sunt introduși conform englezei din Marea Britanie, fie a celei americane.
  • Un sistem de citare ușor de utilizat, cu peste 150 de stiluri #Easybib.

Dacă instituția ta are deja un abonament, accesul se face prin IP-ul instituției tale sau prin opțiunea de acces mobil #deacasa, din secțiunea Profil Instituțional pe pagina Enformation. În plus, pentru o perioadă limitată de timp, Cambrige oferă acces gratuit la o selecție de titluri, care conține peste 5.000 articole și 150 capitole din cărți de specialitate! Merită să arunci o privire la cele 20 de subiecte abordate în revistele și titlurile incluse în această categorie. Află cum poți accesa această selecție aici.
De asemenea, Cambridge te încurajează să publici și îți pune la dispoziție un serviciu de editare în engleză a manuscriselor, realizat de către experți-doctoranzi din peste 420 de arii de studiu. Mai multe detalii despre acesta găsești aici.

Încearcă și tu experiența de cercetare Cambridge Core!

Descarca Aplicatia
↓ descarca

Member Login

Ai uitat parola?

Creează cont

Resetează parola
Te rugăm să introduci adresa ta de email. Vei primi noua parolă pe email.