Descoperiți Statista Company Insights

Apr 17, 2024
Alexandra Nastasa

Statista.com este una dintre cele mai mari platforme de statistici, date de piață și resurse de cercetare, cu acces la peste 1,5 milioane de informații, dintre care peste 49% reprezintă date exclusiv regăsite aici.

Modulul Company Insights de la Statista vă oferă acces la datele de care aveți nevoie pentru a începe evaluarea pieței de interes, după identificarea acesteia, precum și pentru a înțelege și compara operatorii de pe piață.

Company Insights oferă acces facil la informații cheie, precum:

  • date despre companie și indicatori cheie pentru peste 70 de milioane de companii din întreaga lume;
  • informații detaliate despre peste 50.000 de firme listate la bursă;
  • clasamente personalizate pentru peste 200 de țări și teritorii, peste 100 de industrii și peste 50 de tendințe;
  • căutare avansată și pagină de profil cu funcție de descărcare.

Cu ajutorul modulului Company Insights beneficiați de economisirea timpului prin identificarea rapidă a dezvoltatorilor importanți din regiunea dvs., a industriei sau a unei tendințe, și prin salvarea căutărilor pentru autentificări viitoare. De asemenea, folosind interfața prietenoasă a modulului, puteți obține date de înaltă calitate, verificate periodic de către analiștii Statista, precum: cifre cheie, KPI și alte statistici. 
 
Pentru o prezentare succintă, dar practică asupra Statista Company Insights, vă recomandăm să accesați How To Use Company Insights.

Pentru întrebări suplimentare privind posibilitatea de trial sau abonare la Statista, vă rugăm să ne contactați la adresa: sales@e-nformation.ro.

Descarca Aplicatia
↓ descarca

Member Login

Ai uitat parola?

Creează cont

Resetează parola
Te rugăm să introduci adresa ta de email. Vei primi noua parolă pe email.