Emerald Publishing a achiziționat portofoliul ICE Publishing

Noi 06, 2023
Adelina Andreescu

În urma consultărilor strategice la nivel intern, Thomas Telford Limited (TTL), divizia comercială a Institution of Civil Engineers (ICE) a vândut majoritatea colecției de ebooks (cu excepția NEC Guides) și toate titlurile de reviste către Emerald Publishing Limited. Portofoliul ICE Publishing cuprinde 35 de reviste peer-reviewed, 1.500 de eBooks și 36.000 de articole publicate începând cu 1836.

Institution of Civil Engineering (ICE) este o organizație globală numărând peste 95.000 de membri cu o istorie de peste 200 de ani. Este un centru de excelență în inginerie care califică ingineri și îi ajută să își mențină nivelul de competență pe parcursul carierei lor, asigurând societatea că infrastructura dezvoltată este sigură, de încredere și bine proiectată. Echipele de experți oferă consultanță fiabilă, imparțială politicienilor și factorilor de decizie pentru a concepe și construi o infrastructură care este mai sustenabilă. Thomas Telford Limited, divizia comercială a ICE Publishing creează produse și servicii specializate în domeniul ingineriei civile și a construcțiilor.

Pentru a consulta lista revistelor accesați acest link, iar pentru informații suplimentare puteți descărca materialele de mai jos:

Institute of Civil Engineers Product Brochure Jul 2023
ICE Publishing Sustainability
ICE Journals Leaflet

 

Descarca Aplicatia
↓ descarca

Member Login

Ai uitat parola?

Creează cont

Resetează parola
Te rugăm să introduci adresa ta de email. Vei primi noua parolă pe email.