Enformation a încheiat un parteneriat cu Statista pentru a furniza Statista Campus cercetătorilor din România

Apr 25, 2023
Alexandra Nastasa

Vă anunțăm că, în luna aprilie, Enformation a încheiat un nou parteneriat cu Statista GmbH, unul dintre cei mai importanți furnizori de date statistice privind piețele și consumatorii. Peste 1.400 de vizionari și experți redefinesc continuu Statista, dezvoltând astfel în mod constant noi produse și modele de afaceri de succes.

 
Statista.com este una dintre cele mai mari platforme de statistici, date de piață și resurse de cercetare, cu acces la peste 1,5 milioane de informații, care acoperă 80.000 de subiecte. Platforma adună și procesează în mod profesionist conținut din peste 22.500 surse internaționale și îl face disponibil în patru limbi: germană, engleză, franceză și spaniolă. Până în prezent, peste 8.000 de companii și organizații, precum și aproximativ 850 de universități din întreaga lume au încheiat un parteneriat cu Statista.

Enformation și Statista vor pune la dispoziție platforma statista.com pe piața din România, atât pentru instituțiile academice și institutele de cercetare, cât și pentru companiile private. Statista Campus este un produs cheie, conceput special pentru universități, biblioteci sau institute de cercetare. Cu toate acestea, în funcție de nevoile fiecărei instituții, acesta poate fi completat cu alte module, precum: Consumer Market Insights, Mobility Market Insights, Digital Market Insights.

Despre Statista

Statista este una dintre cele mai importante platforme de business intelligence și date statistice din lume, susținând oameni din întreaga lume să ia decizii documentate și bazate pe fapte concrete. statista.com este resursa principală atunci când căutați statistici și rapoarte, informații despre piață, consumatori și companii, oferind acces direct la date, analize și tendințe care vizează 80.000 de subiecte, dobândite din 22.500 de surse din peste 180 de industrii. Fondată în 2007, în Germania, Statista are acum aproximativ 1.400 de angajați în 14 locații din întreaga lume.

Despre Enformation

Enformation este cel mai important furnizor de conținut științific, în format electronic, de la edituri academice de prestigiu din toată lumea. Credem cu tărie în cunoaștere ca forţă pozitivă dedicată schimbării. De aceea, ne-am angajat cu pasiune în sprijinirea cercetării. Știm că informaţiile de înaltă calitate stau la baza cercetării, astfel că ne străduim în permanenţă să ne extindem resursele și serviciile oferite celor interesaţi în dezvoltarea cunoașterii. Pentru mai multe informații, accesați https://www.e-nformation.ro/.

Descarca Aplicatia
↓ descarca

Member Login

Ai uitat parola?

Creează cont

Resetează parola
Te rugăm să introduci adresa ta de email. Vei primi noua parolă pe email.