Enformation organizează un workshop special: MasterClass Enformation – Essentials – Modulul I

Iun 20, 2023
Alexandra Nastasa

Enformation vă invită să participați la un workshop special MasterClass Enformation – Essentials, vizând Modulul I – Scrierea și trimiterea spre evaluare a unui manuscris, în data de 27 iunie, alături de Alina Cerasela Avram (Project Manager, Enformation & CS III, Instit. de Economie Mondială).

 
Scrierea și trimiterea spre evaluare a unui manuscris reprezintă primul dintre cele cinci module ale proiectului Masterclass Enformation, cursul la care teoria procesului de realizare a unui articol academic de succes capătă dimensiuni practice! Știm că fiecare cercetător are stilul propriu de scriere și de explicare a rezultatelor obținute în urma activității de cercetare și, de aceea, în cadrul acestui modul încurajăm păstrarea și perfecționarea stilului personal, oferind repere de urmat și de adaptat pentru îmbunătățirea modului de transmitere a informațiilor dorite.

În cadrul workshopului MasterClass Enformation – Essentials, vă prezentăm Modulul I – Scrierea și trimiterea spre evaluare a unui manuscris și ne propunem să vă dezvăluim acei pași esențiali pe care îi puteți face, în calitate de autor, pentru a vă crește șansele ca manuscrisul dvs. să fie citit în întregime și selectat spre publicare în urma procesului de peer-review.

Detaliile despre agenda evenimentului le găsiți aici, iar pentru informații suplimentare privind cursurile MasterClass Enformation vă rugăm să ne scrieți la masterclass@e-nformation.ro.

Descarca Aplicatia
↓ descarca

Member Login

Ai uitat parola?

Creează cont

Resetează parola
Te rugăm să introduci adresa ta de email. Vei primi noua parolă pe email.