IG Publishing devine partener Enformation

Mar 16, 2021
Adelina Andreescu

La începutul acestui an, Enformation a semnat un protocol de colaborare cu IG Publishing, unul din principalii agregatori de cărți electronice pentru bibliotecile academice, guvernamentale, corporative și publice din întreaga lume. Enformation va reprezenta compania și va promova produsele acesteia pe piața din România.

IG Publishing colaborează cu edituri și societăți de renume pentru a găzdui conținutul lor de înaltă calitate pe platforma proprie. Conținutul este atent curat și apoi distribuit clienților prin intermediul platformei de ultimă generație, care este gestionată în siguranță și oferă funcții de analiză avansate. Clienții au ajuns să aprecieze IG Publishing ca un partener de încredere pentru nevoile lor de resurse electronice. Dincolo de cărți electronice, din 2020 IG Publishing a început să distribuie jurnale, standarde și baze de date.

IG Publishing are o echipă experimentată de specialiști care lucrează cu editori, edituri universitare, societăți profesionale și asociații pentru a construi colecții de cărți electronice. O carte electronică este o versiune electronică a unei cărți tipărite care poate fi citită pe un computer personal sau pe un dispozitiv portabil. Cărțile electronice sunt digitalizate în fișiere PDF pentru a oferi publicului, studenților și cercetătorilor formatul cel mai frecvent utilizat de reader-e electronice și alte dispozitive portabile. IG Publishing oferă conținut și cercetări de cea mai înaltă calitate în cărți electronice ușor de navigat din toate colțurile globului. Când alegeți IG Publishing, alegeți o companie care este cea mai bună din domeniul său.

Despre IG Publishing

IG Publishing este unul din principalii agregatori de colecții de cărți în format electronic pentru universități, biblioteci universitare, instituții guvernamentale, corporații și entități publice din întreaga lume. IG Publishing este deținută în întregime de iGroup (Asia), unul dintre cei mai mari furnizori de informații despre biblioteci și EduTech din regiunea Asia-Pacific.

Descarca Aplicatia
↓ descarca

Member Login

Ai uitat parola?

Creează cont

Resetează parola
Te rugăm să introduci adresa ta de email. Vei primi noua parolă pe email.