Învață cum să îți protejezi sistemul de atacurile cibernetice

Mai 18, 2017
Robert Nicolau

Compania ta este pregătită să identifice și să gestioneze cele mai recente atacuri cibernetice la adresa securității sistemelor tale?

IEEE, principala sursă de documentare pentru informații de ultimă generație din inginerie, informatică și tehnologie din lume, a încheiat un parteneriat cu Sean Oriyano, companie specializată în securitate informatică, pentru a oferi instruirea de care ai nevoie pentru a-ți apăra organizația de atacurile cibernetice.

Aceste programe online de instruire îți oferă totodată credite CEUs (credite pentru educație continuă) și PDHs (ore de dezvoltare profesională) necesare pentru dezvoltarea carierei, concomitent cu lărgirea cunoștințelor în securitate informatică pentru a-ți apăra organizația împotriva atacurilor.

Cyber Security Tools for Today’s Environment Program
11 cursuri dinamice menite să mențină securitatea organizației tale, ce acoperă toate aspectele securității informatice, inclusive Cryptography, Network Sniffing, Footprinting, și altele.

Hacking Your Company: Ethical Solutions to Defeat Cyber Attacks Program
8 cursuri ce livrează informații de ultimă oră pentru detectarea vulnerabilităților din sistemul tău, înainte ca organizația să fie atacată. Subiectele includ: Enumeration, Malware, Denial of Service Attacks, SQL Injections, și altele.

Fiecare curs online durează aproximativ 1 oră și include module de învățare interactive, flexibile, adaptabile programului tău care încurajează personalul să învețe într-un mediu prietenos.

Programele pot fi cumpărate separat, sau împreună la un preț mai mic.

Aflați mai multe detalii accesând acest link.

Descarca Aplicatia
↓ descarca

Member Login

Ai uitat parola?

Creează cont

Resetează parola
Te rugăm să introduci adresa ta de email. Vei primi noua parolă pe email.