Migrarea către noua platformă CABI Digital Library se încheie la sfârșitul lunii ianuarie 2024

Ian 22, 2024
Alexandra Nastasa

Migrarea de la CAB Direct la CABI Digital Library se va finaliza la sfârșitul lunii ianuarie. Peste 15 milioane de înregistrări vor fi disponibile în CABI Digital Library pentru a putea fi accesate de către utilizatori fără probleme într-o platformă unificată.

CAB Direct se va închide odată ce toate colecțiile CAB Abstracts, Global Health și CABI Collection vor fi migrate complet, iar utilizatorii vor fi redirecționați automat la CABI Digital Library. Până atunci, CAB Direct și CABI Digital Library vor continua să funcționeze în paralel.

Caracteristicile CABI Digital Library vor include:

  • interfața prietenoasă și intuitivă pentru utilizatori;
  • peste 15 milioane de înregistrări accesibile și unificate din toate resursele CABI;
  • noi opțiuni de căutare avansată pentru a obține rezultatele dorite mai rapid și țintit;
  • motor optimizat pentru căutări îmbunătățite;
  • panou de comandă centralizat instituțional, care permite o gestionare mai ușoară a accesului, a înregistrării materialelor și a datelor de utilizare.

Prioritatea noastră este să ne asigurăm că toți utilizatorii continuă să se bucure de acces neîntrerupt la resursele abonate. De aceea, vă informăm că în calitate de utilizator MyCABI, căutările și proiectele dvs. vor trebui recreate și salvate în CABI Digital Library înainte de sfârșitul lunii ianuarie 2024, când se va închide CAB Direct.

Pentru a vă ajuta în acest sens, vă îndemnăm să consultați informațiile disponibile aici – https://www.cabidigitallibrary.org/faq – sau să ne contactați la sales@e-nformation.ro.

Descarca Aplicatia
↓ descarca

Member Login

Ai uitat parola?

Creează cont

Resetează parola
Te rugăm să introduci adresa ta de email. Vei primi noua parolă pe email.