Noua platformă Emerald Insight se lansează oficial în 1 iulie

Iun 27, 2019
Adelina Andreescu

Mai sunt doar câteva zile până la trecerea completă la noua platformă Emerald Insight! Încă din aprilie te-ai putut bucura de versiunea beta a noului site, dar din iulie tot conținutul va fi transferat și disponibil, împreună cu îmbunătățirile anunțate, astfel încât să ai parte de cea mai bună experiență de utilizare. Dacă cercetarea ta e în domeniul științelor sociale, află următoarele informații esențiale pentru a ști cum să beneficiezi de susținerea oferită de Emerald!

 
Iată modificările cu impact major ale noului site Emerald Insight:

* Noul URL – o schimbare fundamentală constă în schimbarea URL-ului de la www.emeraldinsight.com la www.emerald.com/insight. Dezvoltatorii platformei se vor asigura că și redirecționarea către noua adresă funcționează, însă e evident preferabil să accesezi direct!

* Autentificarea – toate IP-urile instituționale vor fi disponibile pe noua platformă Emerald Insight pentru a avea acces la întreg conținutul abonat. Dacă IP-ul s-a modificat după data 09.06.2019, te rugăm să ne anunți prin e-mail la events@enformation.ro.

* Transferul datelor – acest aspect are mai multe componente, dintre care îți precizăm:

  • După 09.06.2019, modificările făcute contului de utilizator pe actuala platformă nu vor fi transferate pe noua platformă Emerald, fiind vorba inclusiv de informații de înregistrare sau de IP. 
  • După lansarea oficială a noii platforme, va exista o scurtă perioadă înainte ca secțiunea profilului de utilizator să fie disponibilă, dar vei primi detalii atunci când funcționalitatea va deveni valabilă.
  • Trebuie să ții cont că alertele căutărilor salvate, incluse în secțiunea „My Profile”, nu vor fi transferate și nici parolele individuale, însă vei primi un e-mail după lansare pentru a crea o nouă parolă.
  • Informații din profilul personal, atât pentru utilizatori, cât și pentru bibliotecari, precum conținutul favorit și alertele (de tipul: știri, subiecte de interes și tabele, citări și EarlyCite, actualizări ale înregistrărilor MARC) vor fi transferate.

Pentru mai multe explicații despre noua platformă Emerald Insight poți consulta acest document. Te încurajăm să explorezi în continuare versiunea beta și să transmiți feedback-ul tău până la lansarea oficială, deoarece dezvoltatorii îmbunătățesc constant platforma! Cercetarea științelor sociale se dezvoltă cu noul site Emerald, dar fii totuși atent la cum desfășori procesul în cadrul platformei, pentru că în versiunea beta nu pot fi salvate datele de utilizare! Dacă instituția ta încă nu e abonată Emerald, scrie-ne la sales@e-nformation.ro, iar noi vom face demersurile necesare în vederea abonării.

Descarca Aplicatia
↓ descarca

Member Login

Ai uitat parola?

Creează cont

Resetează parola
Te rugăm să introduci adresa ta de email. Vei primi noua parolă pe email.