ProQuest: 20% discount la cărțile medicale

Dec 05, 2017
Adelina Andreescu

Alege conținutul medical care răspunde nevoilor utilizatorilor și limitelor bugetului!

Pentru a te ajuta să îmbunătățești capacitatea de descoperire a titlurilor cu mare circulatie și să recuperezi spațiu în bibliotecă, ProQuest, partener Enformation, oferă un discount special la selecțiile de titluri medicale electronice până la sfârșitul acestui an.

Economisești 20% la cărțile medicale în format electronic

Profită de noua promoție medicală de la ProQuest care oferă o reducere de 20% pentru orice selecție din cele peste 500 de cărți de la mai multe edituri recunoscute internațional, cum ar fi Elsevier, American Psychological Association, Wiley, IGI Global, Human Kinetics, American Society for Microbiology, printre altele. Reducerea de 20% se aplică de acum până la 31 decembrie 2017 pentru comenzi de orice dimensiune, pentru orice selecție de titluri și edituri participante, fără a fi necesară o valoare minimă a achiziției.

Vezi lista de titluri incluse în promoție.

Avantaje:
– Selecția acoperă toate nivelurile academice – de la învățământul superior la formare continuă, de la biblioteci universitare la spitale
– Poți alege doar titlurile care te interesează – din peste 350 de titluri de la edituri relevante în domeniu, acoperind 6 specializări medicale
– Fără DRM; opțiune de descărcare la nivel de capitol

Această promoție este concepută pentru a răspunde atât nevoilor utilizatorilor, dar și restricțiilor bugetare ale instituțiilor. Cărțile incluse în promoție acoperă atât conținut medical practic, cât și teoretic din arii diverse: asistență medicală, sănătate publică, educație medicală, cercetare & tehnologie medicală și altele.

Pentru a consulta lista de titluri ne puteți contacta la adresa sales@enformation.ro.

Descarca Aplicatia
↓ descarca

Member Login

Ai uitat parola?

Creează cont

Resetează parola
Te rugăm să introduci adresa ta de email. Vei primi noua parolă pe email.