Resurse gratuite pe platforma Royal Society of Chemistry

Iul 10, 2017
Adelina Andreescu

Royal Society of Chemistry, partener Enformation, susține, promovează și celebrează chimia. Pe lângă revistele și cărțile disponibile pe bază de abonament, editura îți pune la dispoziție o serie resurse open access sau cu titlu gratuit. Este vorba de reviste Gold Open Access, dar și câteva baze de date de cercetare și educative gratuite, utile atât pentru cercetători, cât și pentru studenți sau profesori.

RSC Advances și Chemical Science
Sunt ambele reviste Gold Open Access, iar revistele RSC pe bază de abonament cuprind sute de articole open access ce pot fi citite oricând și de către oricine.

ChemSpider
Este o bază de date gratuită de structuri chimice prin care ai acces la peste 58 milioane de structuri, proprietăți și informații conexe.

Periodic Table
Un instrument interactiv, intuitiv și ușor de utilizat, care îți permite să selectezi, să grupezi elementele după diverse criterii, disponibil și ca aplicație pentru mobil sau tabletă.

Chemistry Calendar
Un instrument educativ, dedicat în egală măsură studenților și cadrelor didactice. Află ce evenimente au avut loc în istoria chimiei în fiecare zi a anului.

În plus, poți citi gratuit primele două volume ale noilor reviste RSC:
Molecular Systems Design & Engineering
Nanoscale Horizons
Reaction Chemistry & Engineering
Materials Chemistry Frontiers
Sustainable Energy and Fuels

Pentru informații suplimentare, scrie-ne la office@enformation.ro sau vino la standul Royal Society of Chemistry în octombrie, la Conferința anuală Enformation!

Descarca Aplicatia
↓ descarca

Member Login

Ai uitat parola?

Creează cont

Resetează parola
Te rugăm să introduci adresa ta de email. Vei primi noua parolă pe email.