Thieme Publishing: resurse și aplicații specializate pentru universitățile de medicină

Mar 29, 2022
Diana Jalba

Thieme este o editură medicală și științifică premiată internațional care deservește de peste 125 de ani profesioniștii și studenții din domeniul medical. Thieme promovează cele mai recente progrese în practica clinică, publică cele mai recente descoperiri din cercetarea medicală, susține educația medicală și este recunoscută pentru înalta calitate și caracterul didactic al produselor sale.

Unul dintre cele mai apreciate și utilizate produse puse la dispoziție de Thieme este platforma de învățare medicală MedOne Education. Aceasta oferă utilizatorilor acces direct la colecția de cărți și manuale medicale Thieme, care pot fi descărcate în format full-text. Este soluția perfectă de învățare care cuprinde titluri de anatomie, științe de bază, științe clinice și radiologie, acoperind fiecare curs din programa școlară medicală.

Recent, platforma MedOne Education a fost optimizată cu noi funcționalități. Printre acestea se numără:

  • 110 manuale medicale (cu peste 68.000 imagini și peste 700 documente în format video)
  • Nouă secțiune de întrebări & răspunsuri
  • Crearea de „text exams” care conțin peste 1000 întrebări
  • Noi opțiuni pentru pregătirea testelor, inclusiv feedback și statistici
  • Folosirea listelor de redare (playlists)

Platforma de învățare medicală MedOne Education este perfectă atât pentru studenții la medicină, cât și pentru specialiștii cu experiență. Combinând informațiile de specialitate cu imagini uimitoare, platforma servește atât ca instrument de învățare, cât și ca instrument de predare. MedOne facilitează cercetarea la școală, acasă, la serviciu sau în deplasare.

Acoperind fiecare curs din programa școlii medicale, MedOne Education este o resursă excepțională pentru învățare, revizuire și cercetare în medicină și științele vieții. În plus, toate titlurile pot fi descărcate în aplicația MedOne pentru a le citi offline.

Ca un bonus la platforma MedOne Education, Thieme a conceput un instrument de învățare adaptivă, care se pliază pe nevoile fiecărui utilizator. MedOne Adaptive Learner este o platformă de învățare care poate fi folosită împreună cu MedOne Education sau separat.

MedOne Adaptive Learner utilizează întrebări tip USMLE® pentru a sprijini consolidarea, aplicarea și sintetizarea cunoștințelor încă din prima zi de studiu. Identifică și abordează în mod activ lacunele educaționale și conceptele greșite pentru a oferi fiecărui utilizator o experiență de învățare personalizată, prin care să suplimenteze cursurile, să exerseze pentru examene și să-i ghideze în primii ani de școală medicală.

Colecția Thieme e-journals este concepută special pentru nevoile de cercetare și informare ale instituțiilor academice, școlilor medicale, spitalelor, institutelor de cercetare și industriei medicale. Cuprinde 43 de titluri din mai multe specializări medicale, printre care medicină clinică, imagistică, ortopedie, pediatrie, neurologie, endoscopie, chirurgie plastică și medicină alternativă.

 
Interfața este un serviciu web complex disponibil pentru PC-uri, tablete și smartphone-uri prin care puteți accesa cuprins, rezumate și text complet în format interactiv de înaltă calitate. Printre cele mai accesate și recunoscute reviste Thieme se numără Endoscopy (factor de impact 6,107), European Journal of Ultrasound (factor de impact 3,892), Journal of Reconstructive Microsurgery (factor de impact 2,216) sau International Journal of Sports Medicine (factor de impact 2,084).

Pentru a spori vizibilitatea, utilizarea și impactul conținutului științific, editura a conceput Thieme Open, poarta de acces către întreg conținutul Open Access disponibil în publicațiile Thieme Group. Acest portal acoperă articole publicate sub licențe creative commons în toate revistele editurii (reviste full OA și reviste hibride/transformative).

 
Revistele cu acces deschis sunt supuse unei evaluări riguroase și independente, asigurându-se că toate articolele îndeplinesc aceeași calitate înaltă a serviciilor editoriale, de autor și de producție pe care le așteptați de la Thieme.

 Pentru mai multe informații, ne puteți contacta la sales@e-nformation.ro.

Thieme MedOne Education
Thieme MedOne Adaptive Learner
Thieme medical e-journals
Thieme Pharma_Chemistry Journals

 

Descarca Aplicatia
↓ descarca

Member Login

Ai uitat parola?

Creează cont

Resetează parola
Te rugăm să introduci adresa ta de email. Vei primi noua parolă pe email.