Springer Nature – partener E-nformation

Sep 22, 2016
Dorin Brindescu

Latest Events

Nature

Pentru Accesul mobil vă rugăm să vă logați în pagina Profil instituțional!

Acces mobil Acces IP

 

Springer Link

Acces mobil Acces IP

 

Mai multe detalii pe anelisplus.ro.

Webex 23 martie 2023: Springer Nature’s ebooks to Excel in Research and Learning

În cursul lunii martie, Springer Nature și Enformation au organizat un webex în care s-a expus o prezentare generală a colecțiilor de cărți electronice Springer Nature, care oferă acces complet la un conținut academic de impact, vizând toate domeniile.

Descarcă prezentarea
Acces de la distanță în timpul pandemiei Covid-19

Springer Nature susține accesul la literatura științifică în această perioadă facilitând accesul de la distanță la resursele abonate de universități, biblioteci și institute de cercetare. Există numeroase modalități pentru a asigura acces de la distanță și multe instituții au implementat deja astfel de mecanisme (ex. proxy, VPN, acces federat, etc.).
Citiți informațiile furnizate aici și aflați care este varianta potrivită pentru dvs.

Publicarea în parteneriat cu editura Springer in regim Open Access

În august 2012, creșterea cererilor de publicare Open Access (OA) a determinat editura Springer să extindă programul OA pentru cărți, ca o completare a portofoliului existent SpringerOpen pentru reviste. Autori din toate disciplinele au posibilitatea de a publica cărți OA, inclusiv monografii complete, volume editate, lucrări ale conferințelor și SpringerBriefs.

Cărțile SpringerOpen sunt publicate sub licența “Creative Commons Attribution” (CC BY), iar versiunea eBook OA este accesibilă online oricui. În plus, Springer oferă o ediție tipărită la un preț redus.Cartea în format electronic este inclusă automat în colecțiile de ebooks Springer, fără costuri suplimentare, astfel încât dacă instituția ta abonează colecția electronică Springer, cartea tipărită este, de asemenea, disponibilă exclusiv pentru dvs. în varianta softcover “MyCopy”.

Știm cât de anevoios poate fi procesul editorial și cât de prețios este timpul tău, așa că ne-am propus să te susținem și să îți oferim asistență și consultanță pe parcursul fiecărei etape a procesului de publicare. În felul acesta, tu o sa te poți concentra doar asupra manuscrisului. Acest serviciu este adresat doctoranzilor, cercetătorilor, cadrelor didactice și oamenilor de știință care doresc să își publice lucrările la o editura recunoscută pe plan internațional.

Descarcă acum Book Proposal Form și trimite-l echipei noastre. Vei avea un răspuns preliminar acceptării în cel mai scurt timp.

Îți punem la dispoziție și ghidul Springer destinat autorilor pentru a afla cum poți începe procesul de publicare.
Pentru informații suplimentare trimite-ne un email la diana.jalba@e-nformation.ro

Despre Springer Nature

Springer Nature este unul dintre cei mai importanti editori la nivel mondial, in domeniul cercetarii, educației și cel profesional, casa unor branduri respectate și de încredere, care oferă conținut de calitate, printr-o gamă de produse și servicii inovatoare.Springer Nature este cea mai mare editor de carti academice, editor pentru cele mai influente reviste din lume și un pionier în domeniul cercetării deschise.

Springer Nature a fost format în 2015 prin fuziunea Nature Publishing Group, Palgrave Macmillan, Macmillan Education și Springer Science + Business Media.In fiecare zi, în întreaga lume, produsele Springer Nature, cărți, reviste și base de date ajung la milioane de oameni, ajutand cercetători și oameni de știință să descopere, studenții să învețe și profesioniști să-si atingă scopurile și ambițiile lor.

Ca fiind cel mai mare editor de carte academica din lume, editor pentru revistele cu cel mai mare impact din lume și un pionier în domeniul cercetării deschise, suntem într-o poziție unică de a gândi diferit cu privire la ceea ce ar trebui să însemne procesul de publicare astăzi.

Platforma SpringerLink oferă acces cu text integral la reviste străine ştiinţifice de cercetare în format online. Este una din cele mai utilizate resurse electronice de documentare ştiinţifică din lume şi de la noi din ţară. Infiinţată în anul 1996, platforma SpringerLink a continuat să evolueze în funcţie de nevoile cercetătorilor şi în prezent conţine peste 3,300 de titluri de reviste (faţă de 1,551 în 2006), aproximativ 220,000 de cărţi online, peste 5,700 serii de cărţi şi 700 de lucrări de referinţă online, peste 43,000 de protocoale, colecţiile sale conţinând reviste de la cele mai mari biblioteci ştiinţifice din lume. In prezent, in Romania se ofera acces la 2,485 de reviste de specialitate in text integral, din care 1,520 de titluri sunt cotate ISI.

Nature Publishing Group publica peste 100 de reviste (din care peste 80% cu factor de impact ISI) si baze de date online din domeniile: stiintele vietii, fizica, stiinte applicate si medicina clinica. Volumele contin stiri zilnice despre jurnalisti castigatori de premii, opinii ale expertilor, metodologii practice, precum si rezultate ale unor cercetari de mare impact si recenzii de la orice editor din domeniul stiintific.

Nature este cel mai apreciat saptamanal stiintific din lume al Nature Publishing Group (NPG). Lansat in anul 1869, misiunea declarata a acestuia inca de la inceput a fost sa dezvolte publicatiile, sa examineze oportunitatile provenite din aparitia noilor tehnologii si sa ajute la cresterea audientei cititorilor sai.

Continutul academic inclus pe platforma Springerlink Journals este disponibil in Romania incepand cu anul 2004, fiind abonat atat prin programe multiinstitutionale pentru acces la resurse electronice de documentare, cat si individual, de catre institutiile de cercetare interesate.

 

springer nature

Descarca Aplicatia
↓ descarca

Member Login

Ai uitat parola?

Creează cont

Resetează parola
Te rugăm să introduci adresa ta de email. Vei primi noua parolă pe email.