American Chemical Society – partener E-nformation

Sep 21, 2016
Dorin Brindescu

Latest Events

Pentru Accesul Mobil vă rugăm să vă logați în pagina Profil Instituțional!

Acces mobil Acces IP

Mai multe detalii pe anelisplus.ro.

ACS – sfaturi profesioniste pentru o publicare academică de succes

ACS Publications editează peste 50 reviste pentru American Chemical Society (ACS), societate științifică ce a construit de-a lungul timpului o extinsă comunitate de specialiști din domeniul chimiei și al tuturor științelor conexe cu acesta, la toate nivelurile academice. Având o vastă experiență în publicarea academică și dorind să susțină cercetătorii în acest proces, ACS Publications oferă o serie de sfaturi practice tuturor celor interesați de o publicare profesionistă și o promovare eficientă a lucrărilor de cercetare. Pașii cheie către succesul publicării academice se regăsesc aici:

Top 10 Tips Manuscris Top 10 Tips Etică Top 10 Tips Prezentări

Despre American Chemical Society

Fondata in 1876, American Chemical Society (ACS) este cea mai mare societate stiintifica din lume, care reprezinta specialisti de la toate nivelurile academice si domeniile de activitate ale chimiei si a stiintelor care implica domenii ale chimiei.

Inca de la inceput, American Chemical Society si-a propus sa impartaseasca realizarile sale profesionale cu audienta publica. Editura American Chemical Society a inceput publicarea revistei sale pilot, Journal of American Chemical Society (JACS), in aprilie, 1879.

ACS publica reviste online, carti online, serii de carti de la diferite conferinte si simpozioane, baze de date de rezumate si indexari (Chemical Abstracts Service (CAS).

American Chemical Society este cel mai important editor de jurnale peer-review de cercetare în domeniul stiintelor chimice şi conexe, deservind comunitatea stiintifica din întreaga lume printr-un angajament fara egal in ce priveste calitatea, fiabilitatea şi inovaţia.

ACS joaca un rol important în educarea publicului cu privire la importanţa chimiei în viaţa noastră. Aceasta include identificarea de noi soluţii, îmbunătăţirea stării de sănătate publică, protecţia mediului şi să contribuie la economie.

ACS Publications editeaza 50 reviste pentru cea mai mare și cea mai influentă societate științifică din lume, oferind comunității științifice la nivel mondial cercetarea de ultimă oră din cele mai citate si revizuite publicații în domeniul științelor chimice si domeniilor conexe.

Continutul academic inclus pe platforma American Chemical Society este disponibil in Romania incepand cu anul 2009, fiind abonat atat prin programe multiinstitutionale pentru acces la resurse electronice de documentare, cat si individual, de catre institutiile de cercetare interesate.

 

acs-logo-v2-720x380

Descarca Aplicatia
↓ descarca

Member Login

Ai uitat parola?

Creează cont

Resetează parola
Te rugăm să introduci adresa ta de email. Vei primi noua parolă pe email.