Alexander Street – partener E-nformation

Sep 21, 2016
Dorin Brindescu

Latest Events

Despre Alexander Street

Alexander Street reunește conținut exclusiv cu cele mai recente tehnologii pentru a furniza produse și servicii personalizate către bibliotecile și universitățile din întreaga lume. Încorporează conținut video, audio și text cu instrumente online de ultimă generație pentru a transforma modul în care oamenii cercetează, învață și studiază în aproape orice disciplină.

Alexander Street oferă colecții bine organizate, din surse primare, site-uri web și înregistrări media pentru studiu și cercetare. Sunt pasionați de crearea de resurse on-line de referință care ajută oamenii de știință și studenții să descopere și să învețe.
Proiectele Alexander Street furnizează conținut care nu a fost disponibil anterior, într-o formă care stimulează cercetarea și învățarea. În strânsă colaborare cu autoritățile, bibliotecarii, arhivele și editorii se dezvoltă baze de date la cele mai înalte standarde academice. Sunt protejate drepturile de autor, conținutul în format digital, se indexează meticulos materialele folosind câmpuri semantice, se adaugă referințele și materialele contextuale, și în final colecțiile rezultate se publică pe platforma online.

Alexander Street excelează în domeniile de consiliere, antropologie, istorie, studii de diversitate, teatru, film, muzică, dans, știri, afaceri și științe sociale. În muzică și dans pune la dispoziție peste 10 milioane de piese de înregistrări audio, 1,3 milioane de pagini de partituri și mii de spectacole video, împreună cu materiale de referință și surse primare.
De la fondarea în 2000, Alexander Street a fost prima companie care a oferit înregistrări audio și înregistrări video pentru biblioteci. A fost creată prima bază de date autorizată cu text integral de scenarii de film cu drepturi de autor, underground comics și romane grafice.

Academic Video Online: Premium este cea mai mare și mai complexă colecție de materiale video pe bază de abonament disponibilă pentru biblioteci. Cuprinde peste 48.000 titluri în format video ce acoperă subiecte esențiale, de la antropologie, afaceri, consiliere și istorie la muzică, film, știință și multe altele. Complexitatea conținutului Academic Video Online: Premium face ca această resursă să fie utilă pentru toate tipurile de clienți, oferind bibliotecilor un bun randament pentru investiția lor.

 

Pentru mai multe informatii vizitati:

http://www.alexanderstreet.com

http://www.alexanderstreet.com/products

 

ACCES GRATUIT Academic Video Online: Premium – Alexander Street Press – noiembrie/decembrie 2015

 

Descarca Aplicatia
↓ descarca

Member Login

Ai uitat parola?

Creează cont

Resetează parola
Te rugăm să introduci adresa ta de email. Vei primi noua parolă pe email.