American Institute of Physics – partener E-nformation

Iul 20, 2018
Dorin Brindescu

Pentru Accesul Mobil vă rugăm să vă logați în pagina Profil Instituțional!

Acces mobil Acces IP

 

Mai multe detalii pe anelisplus.ro.

MAI 2020 - AIP te premiază pentru participare la sondaj!

Cu peste 2,5 milioane de articole publicate în fiecare an, este esențial pentru cercetători să-și evidențieze munca. Scopul acestui sondaj, întocmit de AIP Publishing, este de a afla opiniile bibliotecarilor cu privire la rolul lor în a ajuta la promovarea lucrărilor de cercetare publicate. Rezultatele vor ajuta la informarea AIP Publishing despre cum pot fi ajutați bibliotecarii și cercetătorii în promovarea lucrărilor de cercetare publicate.

Sondajul ar trebui să dureze 10-15 minute pentru a fi completat, iar participarea până în data de 15 Mai 2020, vă oferă posibilitatea de a intra într-o tombolă pentru un card cadou VISA de 50 USD (sau echivalentul în moneda locală). Link-ul pentru a răspunde la sondaj este AICI!

Vă mulțumim pentru participare!

American Institute of Physics

American Institute of Physics este o organizaţie non-profit creată în anul 1931 cu scopul de a promova dezvoltarea şi difuzarea de cunoştinţe de fizică şi aplicarea acestora pentru bunăstarea umană. Misiunea Institutului este aceea de a fi util ştiinţelor fizicii şi astronomiei şi de a deservi membrii societăţii, oameni de ştiinţă şi studenţi dar şi publicul larg.
Portofoliul de publicare de reviste de cercetare și lucrări de conferințe, cuprinde spectrul științelor fizice, include unele dintre cele mai citate reviste din fizică. In anul 2017 s-au publicat peste 17.000 de articole de cercetare și 10.000 articole din conferințe, iar peste 25 de milioane de articole au fost descărcate din Scitation, noua platformă de conținut redactată de oameni de știință din întreaga lume.
Ca o “societate a societăţilor”, AIP sprijină zece societăţi membre, care împreună constituie o parte reprezentativă pentru peste 135.000 de oameni de știință, ingineri și educatori în comunitatea globală fizică. Prin intermediul Physics Resources Center, AIP oferă servicii de valoare și expertiză în programe de educație și studențești, comunicări științifice, relaţii publice, servicii de carieră pentru profesioniștii din domeniul științific și inginerie, cercetare statistică în fizică și educație, informare industrială și istoria fizicii.
Scitation este un serviciu al AIP care permite acces la peste un milion de documente de la reviste ştiinţifice, ziare, lucrări ale conferinţelor internaţionale, alte publicatii speciale și de prestigiu de la societăţi ştiinţifice şi tehnice. Prin Scitation Library Service Center se oferă bibliotecarilor instrumentele de care acestia au nevoie pentru a administra revistele online la care se abonează instituţia.

Parteneri

Descarca Aplicatia
↓ descarca

Member Login

Ai uitat parola?

Creează cont

Resetează parola
Te rugăm să introduci adresa ta de email. Vei primi noua parolă pe email.