CABI – partener E-nformation

Sep 28, 2016
Ovidiu Petroianu
Latest CABI events

Reprezentatul CABI în România a fost prezent la Conferința Națională “Acces la literatura științifică” în perioada 26-28 Octombrie 2016. Pentru mai multe informații referitoare la produsele CABI vă rugăm să ne contactați pe email: sales@e-nformation.ro sau office@e-nformation.ro

Despre CABI

CABI (Centre for Agriculture and Biosciences International) este o organizație internațională non-profit care imbunatateste viata oamenilor din intreaga lume prin furnizarea de informații și aplicarea expertizei științifice pentru a rezolva problemele din agricultură și mediul înconjurător.

CAB Abstracts with full text este una din cele mai cuprinzătoare baze de date din domeniu, oferă cercetătorilor acces instant la peste 8,3 milioane de înregistrări începând din anul 1973, cu peste 350.000 de rezumate adăugate în fiecare an. Înregistrările acoperă domeniul științelor vieții aplicate și includ: agricultură, mediu, științe veterinare, economie aplicată, știința alimentelor și nutriție, turism, științele mediului. Contine peste 330,000 de articole din reviste, lucrări de conferință și rapoarte in text integral.

Forest Science Database este baza de date bibliografică lider mondial în domeniu, care studiază și cercetează probleme legate de pădure, agrosilvicultură și lemn. Actualizata săptămânal, baza de date furnizează informații bibliografice și rezumate pentru toate aspectele legate de agrosilvicultură, silvicultură, biologia arborilor, utilizarea terenurilor și știința lemnului, precum și efectele schimbărilor climatice, a defrișărilor, exploatarea pădurilor și silvicultura urbană.

Cuprinde lucrări apărute între anii 1973 și până în prezent, peste 1,100,000 de înregistrări (peste 30 mii in text integral), cu peste 46,000 de înregistrări adăugate anual.

VETMED Resource este instrumentul cel mai vast pentru medicii veterinari care există la acest moment în lume. Cu specific veterinar concentrat și acces la peste 1,8 milioane de înregistrări relevante din baza de date CAB Abstracts (cu peste 100 de mii in text integral), VETMED este un instrument online esențial pentru medici veterinari, cercetători, cadre didactice, doctoranzi sau studenți și susține practica și dezvoltarea profesională cu cele mai bune informații din medicina veterinară bazate pe dovezi disponibile.

CAB eBooks oferă o oportunitate unică de a accesa titluri prestigioase CABI într-un format usor de folosit. Cărțile sunt indexate și recuperabile ca si capitole, asigurând ca o căutare de titluri disponibile va returna cele mai relevante rezultate și va economisi timp prețios.

Compendia de la CABI este un instrument enciclopedic online ce reuneste diverse sfere de activitate ale stiintei pe o singura platforma de căutare. Compendia contine: informații indexate ale tuturor cercetărilor științifice, specificații tehnice detaliate, imagini, informatii detaliate despre diferite subiecte, date demografice, economice si statistice, biblioteca electronică, bibliografie bogată, vocabular, hărti compatibile GIS, posibilităti de căutare avansată dupa subiecte specifice, legătură la CAB Abstract. Sunt dispunibile urmatoarele titluri Compendia: Animal Health and Production Compendium; Aquaculture Compendium; Crop Protection Compendium; Forestry Compendium, Invasive Species Compendium.

Continutul academic inclus pe platforma CABI este disponibil in Romania incepand cu anul 2009, fiind abonat individual de către institutiile de cercetare interesate.

Cabi logo

 

 

Descarca Aplicatia
↓ descarca

Member Login

Ai uitat parola?

Creează cont

Resetează parola
Te rugăm să introduci adresa ta de email. Vei primi noua parolă pe email.