De Gruyter – partener E-nformation

Sep 18, 2016
Ovidiu Petroianu

Latest Events

DeGruyter – un partener de încredere pentru publicațiile românești

De Gruyter lansează peste 1.800 de titluri noi anual în domenii precum științele umaniste, științe sociale, medicină, științele naturii și drept, oferind totodată peste 900 de reviste și o gamă largă de produse digitale.

Printre avantajele publicării cu DeGruyter se numără:

suportul personalizat și îndrumarea primită de la editori experimentați, comitetul editorial distins, impactul ridicat al publicațiilor, siguranța peer-review, colaborarea cu instituțiile fondatoare și distribuția inovatoare pentru Open Access.

Descoperă topurile revistelor românești care deja au ales să colaboreze cu DeGruyter, precum și tendințele în publicare din 2015-2017!
Descarcă raportul.

25 Oct 2017 - Sesiune paralelă de lucru - 14:30 - 15:30 - The Goldilocks Effect: Publishing with De Gruyter

The Goldilock’s Effect describes the nature of having just the right amount of something. In the academic publishing world De Gruyter stands out as being just the right size: De Gruyter is big enough to flexibly adapt to current trends and provide authors a global community for their works. Yet, De Gruyter is not so big that our authors become just another cog in the machine. Authors to us are like family and we offer the whole range of traditional publishing options (books, journals, databases) but also non-traditional (blogs, social media). We cover subscription but also open access publishing models to account for all needs of the scientific community. Overarching concerns that arise on a day-to-day basis in the publishing field are international copyright policies, plagiarism and publishing ethics that naturally stem from content dissemination. Publishing is always in flux and De Gruyter, being the right size enables us to react to any challenge.

Latest De Gruyter events

Reprezentatul DeGruyter în România a fost prezent la Conferința Națională “Acces la literatura științifică” în perioada 26-28 Octombrie 2016. Pentru mai multe informații referitoare la produsele DeGruyter vă rugăm să ne contactați pe email: sales@e-nformation.ro sau office@e-nformation.ro

Despre De Gruyter

De Gruyter publică literatură academică la cel mai înalt nivel de peste 260 de ani. Situată în Berlin, compania lansează peste 1800 de titluri noi anual în domenii ca științele umaniste, științe sociale, medicină, științele naturii și drept; publică peste 900 de reviste; oferă o gamă largă de produse digitale. Compania include imprinturile De Gruyter Akademie Forschung, Birkhäuser, De Gruyter Mouton, De Gruyter Oldenbourg, De Gruyter Open și  De Gruyter Saur.

De Gruyter Journals. Cu peste 900 de titluri din 28 de domenii academice, portofoliul editurii are reviste pentru fiecare cercetător. Revistele sunt revizuite de experți internaționali care asigură că fiecare articol publicat este de cea mai înaltă calitate. În plus, multe dintre reviste sunt disponibile în regim Open Access, fiind ideale pentru bibliotecile care caută resurse specializate și recunoscute, dar care au un buget redus. Abonamentele la revistele De Gruyter vă oferă numeroase avantaje, cum ar fi acces gratuit la toate volumele începând cu anul 1995, acces gratuit la titlurile nou lansate, reduceri considerabile bazate pe numărul de titluri și FTE al instituției, opțiuni de achiziție individuală: abonamente individuale, Pick & Choose, pachete prestabilite.

De Gruyter ebooks. Colecția de cărți electronice a editurii De Gruyter acoperă 28 de domenii academice și este completată de titluri de înaltă calitate de la numeroase edituri partenere. În anul 2016 au fost adăugate peste 1600 de titluri noi. Începând cu anul 2014, toate titlurile sunt disponibile în format PDF și ePUB, editura oferind modele flexibile de achiziție: titluri individuale, pachete Pick & Choose, colecții tematice sau colecții speciale.

 

degruyter

Descarca Aplicatia
↓ descarca

Member Login

Ai uitat parola?

Creează cont

Resetează parola
Te rugăm să introduci adresa ta de email. Vei primi noua parolă pe email.