Euromonitor International – partener E-nformation

Noi 28, 2016
Ovidiu Petroianu

Latest Events

25 Oct 2017 – Sesiune paralela de lucru - 12:00 - 13:00 - Passport – your gateway to global market research

The presentation will focus on discussion of what kind of research sources and references are used in typical student academic work and evaluating if this could be further enriched by modern solutions. As a case study we will review the Euromonitor International database Passport, present some current trends, new modules, pros and cons of using such research type for academic purposes.

Passport is a global market research database providing insight on industries, economies and consumers worldwide. World’s top academic institutions and fortune 500 companies use Passport to understand the global business environment. The database supports teaching and research across the range of disciplines, including economics, social studies, humanities, international relations and many others. Passport helps to investigate how consumers live, factors influencing lifestyle choices and population changes; analyze industry sectors, country markets and companies using research from analysts around the world; identify links between economic indicators and their connection with demographic, income and expenditure analysis.

8 iun 2017 - Workshop: Passport – your gateway to global market research

Euromonitor International și Enformation au organizat în 8 iunie un webex cu tema: “Passport – your gateway to global market research”, o prezentare demonstrativă pentru sistemul său global de cercetare de piață numit Passport, care oferă informații aprofundate despre industriile, economiile și consumatorii din întreaga lume. Instituțiile academice de top din lume utilizează Passport în întreaga gamă de discipline: afaceri si marketing international, studii sociale, de călătorie, umaniste, economie și altele.

Descarcă prezentarea

30 mar 2017 - Workshop: Enriching research sources with market intelligence solutions. Case study of Passport database

Euromonitor și Enformation au organizat seminarul cu tema “Enriching research sources with market intelligence solutions. Case study of Passport database” Passport este sistemul global de cercetare de piață care îți oferă informații detaliate despre industriile, economiile și consumatorii din întreaga lume. Instituțiile academice de top din lume și companiile din Fortune 500 folosesc Passport pentru a înțelege mediul de afaceri la nivel mondial. Baza de date sprijină activitățile de predare și cercetare în întreaga gamă de discipline, inclusiv economie, studii sociale, umaniste, relații internaționale și multe altele. Passport te ajută sa faci o cercetare detaliata pentru modul în care trăiesc consumatorii, factorii care influențează alegerile stilului de viață și modificările din rândul populației; analizează sectoarele industriale, piețele și companiile țărilor, folosind studiile analiștilor din întreaga lume; identifică legăturile dintre indicatorii economici și conexiunile lor cu datele demografice, veniturile și analiza cheltuielilor.

Descarcă prezentarea

Euromonitor International - lider mondial în cercetări de piață strategice

Euromonitor International sprijină mediul academic, oferind soluții de cercetare de piață pentru mai multe domenii de activitate. Euromonitor International este liderul mondial în cercetări de piață strategice privind industriile, companiile, economiile și consumatorii. Datele furnizate sunt folosite la scară largă și sunt utilizate cu încredere de comunitatea academică. Cercetarea Euromonitor susține personalul facultăților și al bibliotecilor din instituții de top, studenții și universitățile, școlile de afaceri și centrele de cercetare academică afiliate din întreaga lume.

 Cum te ajută cercetarea Euromonitor?

Cercetarea Euromonitor îți oferă o imagine de ansamblu a industriei globale și a peisajului economic din peste 200 de țări. Studenții câștigă experiență folosind aceeași bază de date de cercetare profesională pe care se bazează și companiile de succes, crescându-și astfel perspectivele de angajare. Facultățile folosesc drept pârghie expertiza globală Euromonitor atât pentru proiecte de cercetare independente și predare, cât și pentru promovarea departamentului și a cursurilor lor către potențiali candidați și parteneri comerciali. De asemenea, personalul bibliotecilor folosește cercetarea Euromonitor pentru a răspunde unei game largi de cereri.

Expertiza Euromonitor International asupra bunurilor de consum, business-to-business și serviciilor industriale pune la dispoziție o analiză care îți vine în sprijin, în cazul mai multor domenii: International Business, Marketing, Management, Entrepreneurship, Economics, International Relations, Foreign Affairs, Political Sciences, Social Studies, Geography, Humanities, Anthropology, Hospitality and Tourism, Fashion, Packaging, Food Marketing, Health Studies, Engineering.


Soluțiile propuse de Euromonitor International

Euromonitor Passport
Euromonitor Passport este sistemul global de cercetare de piață care îți oferă informații detaliate despre industriile, economiile și consumatorii din întreaga lume, acoperind peste 200 de țări. Instituțiile academice de top din lume utilizează Passport pentru întreaga gamă de discipline: afaceri și marketing internațional, studii sociale, studii de călătorie, studii umaniste, economie și altele.

Euromonitor Consulting
Euromonitor Consulting proiectează soluții de cercetare pentru a ajunge la nevoile specifice ție. Echipa Euromonitor de consultanță lucrează pentru a răspunde întrebărilor comerciale cu date și perspective generate de către experții în cercetare și de către rețeaua de analiști disponibilă la nivel mondial, oferind cunoștințe din industrie.
Euromonitor Consulting lucrează în colaborare cu tine pentru a identifica oportunitățile de creștere, susținând funcțiile de strategie, finanțe, inovație și perspective, dar și echipele de marketing.
Cu peste 8.000 de proiecte finalizate, Euromonitor Consulting are expertiza necesară pentru a lucra pe o varietate de proiecte.

Pentru informații detaliate, te rugăm să accesezi documentul atașat sau să ne contactezi pe e-mail, la sales@e-nformation.ro.

Descarcă PDF
8 dec 2016 - Webinar Online: Passport- sistemul global de cercetare de piață

Descarca Prezentarea

Detalii eveniment
Data: 8 Decembrie 2016
Interval orar desfășurare eveniment: 11:00 – 12:00
Speaker: Laura Kugiene

Euromonitor International, o companie strategică de cercetare de piață, vă va prezenta sistemul său global de cercetare de piață numit Passport, care oferă informații aprofundate despre industriile, economiile și consumatorii din întreaga lume. Instituțiile academice de top din lume utilizează Passport în întreaga gamă de discipline: afaceri si marketing international, studii sociale, de călătorie, umaniste, economie și altele.

Participă la acest webinar si vei obține informati detaliate despre atitudinea consumatorilor, comportamente și tendințe și impactul acestora asupra pieței globale și locale acum și în viitor.

Despre Euromonitor International

Euromonitor International este liderul mondial în cercetări strategice pentru piețele de consum. În calitate de companie independentă, oferă detalii unice și conținut imparțial pentru fiecare regiune, țară, categorie și segment. De la contextul socio-economic la detalii particulare despre cele mai mici produse sau piețe, Euromonitor International oferă cercetare de piață axată pe nevoile organizației dumneavoastră.

Euromonitor International are sediul principal în Londra, și birouri regionale în Chicago, Singapore, Shanghai, Vilnius, Santiago, Dubai, Cape Town, Tokyo, Sydney, Bangalore și São Paulo. Compania are o rețea de 1200 de analiști în întreaga lume. Această rețea extinsă de analiști strategici din 100 de țări asigură profunzimea informațiilor economice globale, naționale și locale necesară în mediul de afaceri internațional din prezent.

English version

 

Website: www.euromonitor.com

 

 

ei-logo-v0.33-cmyk

Descarca Aplicatia
↓ descarca

Member Login

Ai uitat parola?

Creează cont

Resetează parola
Te rugăm să introduci adresa ta de email. Vei primi noua parolă pe email.