McGraw-Hill Education – partener E-nformation

Sep 28, 2016
Dorin Brindescu
Despre McGraw-Hill Education

McGraw-Hill Education este o companie care promoveaza învățarea științifică, care oferă competențe de studiu personalizate ce ajută pe elevii, părinții, cadrele didactice și profesioniștii din toate domeniile in îmbunătățirea rezultatelor. Produc materiale în aproape 60 de limbi care sunt distribuite în peste 135 de țări.

McGraw-Hill Medical este o divizie a McGraw-Hill Education care ofera pe o platformă, mhmedical.com, acces online la produsele medicale.

AccessMedicine de la McGraw – Hill Medical este o resursă medicala online, care oferă un spectru complet de cunoștințe din medicină, si informații esențiale accesibile de oriunde.

AccessMedicine oferă studenților medicinisti o varietate de resurse necesare pentru a excela în studiile stiintelor teoretice si practice; ajuta rezidenții, practicienii in asistenta medicala si asistenti medicali, prin acces instantaneu la clipuri video, autoevaluare și manuale medicale. Permite facultatilor de a crea, urmări și raporta progresul studentilor prin intermediul unui instrument de curriculum care facilitează fluxul de lucru. Permite medicilor practicieni să selecteze cunoștințele medicale pentru a asigura cel mai bun tratament pacientului.

AccessMedicine include peste 85 de manuale, monografii de medicamente, instrumente de auto-evaluare, studii de caz, imagini și multe alte tipuri de conținut util pentru studentii din Universitatile de Medicina.

AccessPharmacy include 48 de manuale, monografii de medicamente, referințe cu text integral care sunt esențiale pentru educația în farmacie, inclusiv ediţia curentă completă a celei mai importante lucrări de farmacoterapie disponibilă în prezent, DiPiro’s Pharmacotherapy: A Pathophysiologic Approach.

– Actualizări periodice: Actualizări lunare de text de la editorii Pharmacotherapy and Goodman & Gilman’s, actualizări bilunare Hot Topic pentru răspunsuri la articole cheie, știri zilnice de la PNN – Pharmacotherapy News Network.

– Studii de caz, planuri de îngrijire și autoevaluare: Pentru a contribui la dezvoltarea și urmărirea competenţelor cheie, studiile de caz integrate, planurile de îngrijire, autoevaluarea și recenziile NAPLEX asigură un feedback critic pentru studenţi și profesori. Instrumente și caracteristici utile:

  • Peste 150 de cazuri de terapie cu medicamente cu întrebări și răspunsuri și planuri de îngrijire pe care studenţii le pot completa și depune la facultate. Un ghid pentru instructori cu răspunsuri cheie este disponibil.
  • Peste 21,000 de pagini de conţinut.
  • Peste 500 subiecte curriculare din programa de bază.
  • Cazuri virtuale cu video, luare a deciziilor interactivă, precum și teste care îndrumă studenții prin modele de diagnostic și scheme de tratament.
  • Q&A cu peste 10,000 de intrebări organizate conform programei de bază;

Continutul academic inclus pe platforma McGraw – Hill Medical este disponibil in Romania incepand cu anul 2014, fiind abonat individual de către institutiile de cercetare interesate.

 

 

mcgrawhill

 

Descarca Aplicatia
↓ descarca

Member Login

Ai uitat parola?

Creează cont

Resetează parola
Te rugăm să introduci adresa ta de email. Vei primi noua parolă pe email.