Royal Society of Chemistry – partener E-nformation

Sep 28, 2016
Ovidiu Petroianu

 Latest Events

25 Oct 2017 - Sesiune paralela de lucru - 11:00 - 11:45 - Royal Society of Chemistry - advancing excellence and shaping the future of the chemical sciences

The presentation held by Royal Society of Chemistry during the conference „Acces la Literatura științifică”, 5th edition, 25-27 October 2017, is now available for download.

Descarca prezentarea

The workshop is an introduction session to the Royal Society of Chemistry and informs about what we do as a society to advancing excellence and shaping the future of the chemical sciences.

It is an opportunity  for librarians and researchers to learn about the various resources the RSC is publishing, about our educational resources we are producing, and how you can further engage with us, our awards and grants. There will be time for all kind of questions about how to publish with the RSC, Open Access, benefits for beeing a RSC member and more.

17-18 mai 2017 - Workshop: Introduction to the Royal Society of Chemistry
Descarca prezentarea

Royal Society of Chemistry (RSC) și Enformation au organizat în 17-18 mai workshop-ul intitulat „Introduction to the Royal Society of Chemistry”, dedicat tuturor cercetătorilor din domeniul chimiei și al disciplinelor conexe.
Reprezentantul editurii, Claudia Heidrich, Sales Executive, a vorbit despre ce reprezintă și ce face Royal Society of Chemistry, despre revistele și bazele de date RSC, care sunt resursele disponibile pentru autori și recenzori, cum poți obține finanțare și granturi și care sunt oportunitățile de colaborare cu RSC.

Participant la Conferința Națională Acces la Literatura Științifică

Reprezentatul Royal Society of Chemistry (RSC) în România a fost prezent la Conferința Națională “Acces la literatura științifică” în perioada 26-28 Octombrie 2016. Pentru mai multe informații referitoare la produsele RSC vă rugăm să ne contactați pe email: sales@e-nformation.ro sau office@e-nformation.ro

Despre Royal Society of Chemistry

Royal Society of Chemistry este o organizatie non-profit cu un patrimoniu care se intinde pe 175 de ani, avand peste 50,000 de membri si activitate extinsa la nivel mondial. Investe in educarea generatiilor viitoare de oameni de știință. Este partener cu companiile din industrie și cu mediul academic, promovand colaborarea și inovația.

Royal Society of Chemistry este editor științific de carti si reviste cu factor mare de impact din domeniile: biologie, biofizica, chimie, stiinta materialelor, descoperirea de medicamente si fizica.

Publica 43 de reviste peer-review si peste 1,500 de carti tiparite dar și o colecție de baze de date on-line de literatura stiintifica.

Prin intermediul platformei actualizata frecvent se pot consulta peste 1 milion de articole stiintifice. Revistele online ale editurii sunt disponibile in mai multe colectii: Core Chemistry Collection, General Chemistry Collection, Analytical Science Collection.

Impreuna cu accesul la revistele Royal Society of Chemistry, se ofera acces si la ChemSpider.

ChemSpider este o baza de date de structuri chimice ce ofera acces rapid pentru text si structura pentru peste 28 de milioane de structuri chimice din sute de surse de date.

Prin integrarea si relationarea compusilor din peste 400 de surse de date, ChemSpider permite cercetatorilor sa descopere cea mai cuprinzătoare resursa de datele primare chimice disponibile la o căutare unica on-line.

 

 

rsc-logo

 

 

 

 

Descarca Aplicatia
↓ descarca

Member Login

Ai uitat parola?

Creează cont

Resetează parola
Te rugăm să introduci adresa ta de email. Vei primi noua parolă pe email.