Royal Society of Chemistry – partener E-nformation

Sep 28, 2016
Dorin Brindescu

 Latest Events

martie - aprilie 2023 - Acces gratuit la Royal Society Chemistry Gold Collection

În perioada 1 martie – 30 aprilie 2023Enformation și Royal Society of Chemistry, vă oferă acces gratuit la colecția de reviste RSC Gold. Pentru mai multe detalii privind instituțiile beneficiare și modalitățile de acces, urmați link-ul de mai jos.

Detalii
nov - dec 2022 - Acces gratuit la Royal Society Chemistry Gold Collection

În perioada 14 noiembrie – 31 decembrie 2022Enformation și Royal Society of Chemistry, vă oferă acces gratuit la colecția de reviste RSC Gold. Pentru mai multe detalii privind instituțiile beneficiare și modalitățile de acces, urmați link-ul de mai jos.

Detalii
Despre Royal Society of Chemistry

Royal Society of Chemistry este o organizatie non-profit cu un patrimoniu care se intinde pe 175 de ani, avand peste 50,000 de membri si activitate extinsa la nivel mondial. Investe in educarea generatiilor viitoare de oameni de știință. Este partener cu companiile din industrie și cu mediul academic, promovand colaborarea și inovația.

Royal Society of Chemistry este editor științific de carti si reviste cu factor mare de impact din domeniile: biologie, biofizica, chimie, stiinta materialelor, descoperirea de medicamente si fizica.

Publica 43 de reviste peer-review si peste 1,500 de carti tiparite dar și o colecție de baze de date on-line de literatura stiintifica.

Prin intermediul platformei actualizata frecvent se pot consulta peste 1 milion de articole stiintifice. Revistele online ale editurii sunt disponibile in mai multe colectii: Core Chemistry Collection, General Chemistry Collection, Analytical Science Collection.

Impreuna cu accesul la revistele Royal Society of Chemistry, se ofera acces si la ChemSpider.

ChemSpider este o baza de date de structuri chimice ce ofera acces rapid pentru text si structura pentru peste 28 de milioane de structuri chimice din sute de surse de date.

Prin integrarea si relationarea compusilor din peste 400 de surse de date, ChemSpider permite cercetatorilor sa descopere cea mai cuprinzătoare resursa de datele primare chimice disponibile la o căutare unica on-line.

 

 

rsc-logo

 

 

 

 

Descarca Aplicatia
↓ descarca

Member Login

Ai uitat parola?

Creează cont

Resetează parola
Te rugăm să introduci adresa ta de email. Vei primi noua parolă pe email.