Taylor & Francis – partener E-nformation

Sep 22, 2016
Dorin Brindescu

Latest Events

aprilie - mai 2023 - Acces gratuit la Taylor & Francis HSS & STM Journal Collections

În perioada 1 aprilie – 31 mai 2023Enformation și Taylor & Francis Publishing, vă oferă acces gratuit la colecțiile de reviste din domeniile Humanities and Social Sciences (HSS) și Science, Technology & Medicine (STM). Pentru mai multe detalii privind instituțiile beneficiare și modalitățile de acces, urmați link-ul de mai jos.

Detalii
Raport Taylor & Francis despre impactul cercetării din România

Taylor & Francis Group, partener Enformation, publică peste 2.700 de reviste și peste 5.000 de cărți noi în fiecare an, cu un total de peste 120.000 de titluri de specialitate în toate domeniile – științe umaniste, științe sociale, științe comportamentale, științe exacte, tehnologie și medicină. Sunt furnizori de informații și cunoștințe actualizate, care permit utilizatorilor să își îndeplinească sarcinile în mod eficient și care, de asemenea, contribuie la progresul continuu în domeniile de activitate vizate.
Printre altele, Taylor & Francis susține cercetătorii să înțeleagă în profunzime producerea cercetării de impact, punând în evidență statistici și selectând studii de caz pentru a arăta cum se poate obține un impact mai larg și care este valoarea generată de lucrările publicate. Astfel, datorită utilizării unor instrumente precum Almetric Explorer, poți urmări și poți aduna mențiuni și distribuiri realizate pe canalele populare și pe rețelele de socializare. Totodată, acest demers îți oferă posibilitatea de a analiza conversațiile și de a identifica articolele care au un impact mai mare asupra societății.

Accesează raportul despre impactul cercetării din România și descoperă avantajele cercetării cu Taylor & Francis! Pentru mai multe detalii, scrie-ne la office@e-nformation.ro.

Descarcă prezentarea
Despre Taylor & Francis

Taylor & Francis este partener cu autori de talie mondială, cu importanti oameni de știință și cercetători, savanti și profesioniști care activează în partea de top a domeniilor lor de activitate.

Împreună publică în toate domeniile Umaniste, Stiinte Sociale, Stiinte Comportamentale, Stiinta, Tehnologie si Medicina. Taylor & Francis este unul dintre principalii editori de reviste științifice, cărți tiparite, cărți electronice și lucrări de referință.

Taylor & Francis Group publica peste 2,400 de reviste si peste 5,000 de carti noi in fiecare an, cu un total de peste 120.000 de titluri de specialitate. Sunt furnizori de informații și cunoștințe, care permit utilizatorilor să își îndeplinească sarcinile în mod eficient, de a spori educația acestora și de a ajuta să contribuie la progresul in domeniile lor activitate.

Ca editori sunt dedicati pentru a se asigura că informațiile pe care le ofera sunt întotdeauna profesional prezentate, riguros revizuite și distribuite în mod corespunzător.

Tandfonline.com este platforma care gazduieste in prezent reviste online publicate de Taylor & Francis, Routledge, Psychology Press.

Revistele grupului editorial Taylor and Francis sunt impartite in urmatoarele colectii:

Humanities, Social Science Collection – contine reviste academice din domeniile: stiinte economice, stiinte sociale si umaniste, drept.

Science, Technology and Medicine Collection – contine reviste stiintifice din domeniile: matematica, fizica, chimie, medicina, stiintele vietii, stiintele pamantului.

Continutul academic inclus pe platforma Taylor & Francis Journals este disponibil in Romania incepand cu anul 2010, fiind abonat atat prin programe multiinstitutionale pentru acces la resurse electronice de documentare, cat si individual, de catre institutiile de cercetare interesate.

Taylor_Francis_logo_news

Descarca Aplicatia
↓ descarca

Member Login

Ai uitat parola?

Creează cont

Resetează parola
Te rugăm să introduci adresa ta de email. Vei primi noua parolă pe email.