Thieme – partener E-nformation

Noi 24, 2016
Dorin Brindescu
octombrie - decembrie 2020: Acces gratuit Thieme MedOne Education

MedOne Education este o platformă puternică de învățare medicală care oferă acces online nelimitat simultan la o colecție de manuale medicale complet descărcabile. Este soluția perfectă de învățare pentru studenții din domeniul medical, care cuprinde anatomie, științe de bază, științe clinice și manuale de radiologie, cărți din medicina alternativă.

Accesul se poate face din cadrul instituției sau #deacasa (accesând tabul de <Acces Gratuit Temporar> din Profilul Instituțional).

Instituții beneficiare:
01.10.2020 – 30.11.2020: Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș
06.11.2020 – 31.12.2020: Universitatea de Medicină și Farmacie Carol Davila, București

Accesează

30 iunie 2020: Webinar Thieme: Noutăți MedOne Education

MedOne Education este o platformă de învățare medicală care oferă utilizatorilor acces direct la colecția de cărți și manuale medicale Thieme, care pot fi descărcate în format full-text. Această sesiune demo a trecut în revistă cele mai recente funcționalități adăugate la platforma MedOne Education. Pentru a descărca prezentarea în format pdf, accesați link-ul de mai jos:

Descarcă prezentarea

Despre Thieme

Thieme este o editură medicală și științifică internațională premiată dedicată de peste 125 ani profesioniștilor și studenţilor în domeniul sănătății. Thieme promovează cele mai noi progrese din practica clinică, publică cele mai recente descoperiri din cercetare, susține educația medicală și este cunoscută pentru calitatea ridicată și natura didactică a cărților, revistelor și produselor sale electronice.

Cu peste 900 de angajați în întreaga lume, Thieme are birouri deschise în șapte orașe, inclusiv New York, Delhi, Rio de Janeiro, Stuttgart și alte trei locații din Germania.

Pe lângă publicarea a 70 de noi titluri de cărți anual, Thieme publică peste 140 de reviste medicale și științifice, în format tipărit tradițional și format electronic, o parte din acestea fiind publicate în numele unor societăți profesionale, ca și zeci de produse online.

Thieme oferă o gamă largă de cărți medicale în neurochirurgie, otolaringologie, chirurgie ortopedică, oftalmologie, radiologie, medicină complementară și alternativă, audiologie și vorbire și patologia limbajului.

Thieme Medical Publishing Group este una din puținele edituri care au rămas o afacere deținută și condusă de familie. Cu aceeași dedicație pe care a avut-o Georg Thieme în urmă cu un secol, Thieme continuă să se diferențieze de competitorii săi punând accent pe standarde ridicate de calitate în conținutul și prezentarea produselor sale.

Pentru mai multe informații vizitați  http://www.thieme.com/

English version

Descarca Aplicatia
↓ descarca

Member Login

Ai uitat parola?

Creează cont

Resetează parola
Te rugăm să introduci adresa ta de email. Vei primi noua parolă pe email.