Thieme – partener E-nformation

Noi 24, 2016
Ovidiu Petroianu
Despre Thieme

Thieme este o editură medicală și științifică internațională premiată dedicată de peste 125 ani profesioniștilor și studenţilor în domeniul sănătății. Thieme promovează cele mai noi progrese din practica clinică, publică cele mai recente descoperiri din cercetare, susține educația medicală și este cunoscută pentru calitatea ridicată și natura didactică a cărților, revistelor și produselor sale electronice.

Cu peste 900 de angajați în întreaga lume, Thieme are birouri deschise în șapte orașe, inclusiv New York, Delhi, Rio de Janeiro, Stuttgart și alte trei locații din Germania.

Pe lângă publicarea a 70 de noi titluri de cărți anual, Thieme publică peste 140 de reviste medicale și științifice, în format tipărit tradițional și format electronic, o parte din acestea fiind publicate în numele unor societăți profesionale, ca și zeci de produse online.

Thieme oferă o gamă largă de cărți medicale în neurochirurgie, otolaringologie, chirurgie ortopedică, oftalmologie, radiologie, medicină complementară și alternativă, audiologie și vorbire și patologia limbajului.

Thieme Medical Publishing Group este una din puținele edituri care au rămas o afacere deținută și condusă de familie. Cu aceeași dedicație pe care a avut-o Georg Thieme în urmă cu un secol, Thieme continuă să se diferențieze de competitorii săi punând accent pe standarde ridicate de calitate în conținutul și prezentarea produselor sale.

Pentru mai multe informații vizitați  http://www.thieme.com/

English version

Member Login

Ai uitat parola?

Creează cont

Resetează parola
Te rugăm să introduci adresa ta de email. Vei primi noua parolă pe email.