Wiley – partener E-nformation

Sep 21, 2016
Dorin Brindescu

Latest Events

Pentru Accesul mobil vă rugăm să vă logați în pagina Profil instituțional!

Acces mobil Acces IP

Mai multe detalii pe anelisplus.ro.

Iunie 2022: Wiley – acces deschis la colecțiile de cărți electronice

Consorțiul ANELIS Plus și Wiley au semnat un acord care oferă membrilor consorțiului acces la peste 750 de titluri din cele 11 colecții de cărți electronice Wiley. Achiziția acestor colecții asigură accesul complet și comprehensiv la informația științifică actuală specifică cărților, care este diferită de informația din jurnale, punând la dispoziția utilizatorilor sinteza unor descoperiri științifice fundamentale, respectând fluxul evoluției istorice, dându-le cercetătorilor posibilitatea să-și poziționeze cercetările și eventualele lucrări proprii într-un context relevant, dar și să-și optimizeze timpul de informare și cercetare.
Cele 750 de titluri din cele 11 colecții de cărți electronice avute în vedere pentru achiziție acoperă următoarele domenii / colecții științifice:

Chemistry 117 titluri
Mathematics & Statistics 52 titluri
Medicine 40 titluri
Life Sciences 42 titluri
Computer Science & Information Technology 66 titluri
Earth, Space & Environmental Sciences 42 titluri
Physical Sciences & Engineering 295 titluri
Humanities 26 titluri
Nursing, Dentistry & Healthcare 33 titluri
Psychology 14 titluri
Veterinary Medicine 23 titluri

LISTA DE TITLURI
Septembrie 2021: Wiley – acces deschis la colecțiile de cărți electronice

Consorțiul ANELIS Plus și Wiley au semnat un acord care oferă membrilor consorțiului acces la peste 560 de titluri din cele 6 colecții de cărți electronice Wiley. Achiziția acestor colecții asigură accesul complet și comprehensiv la informația științifică actuală specifică cărților, care este diferită de informația din jurnale, punând la dispoziția utilizatorilor sinteza unor descoperiri științifice fundamentale, respectând fluxul evoluției istorice, dându-le cercetătorilor posibilitatea să-și poziționeze cercetările și eventualele lucrări proprii într-un context relevant, dar și să-și optimizeze timpul de informare și cercetare.
Cele 563 de titluri din cele 6 colecții de cărți electronice Wiley avute în vedere pentru achiziție acoperă următoarele domenii / colecții științifice:

Chemistry 104 titluri
Humanities 52 titluri
Life Sciences 36 titluri
Medicine 31 titluri
Physical Sciences & Engineering 283 titluri
Social & Behavioral Sciences 57 titluri

LISTA DE TITLURI
Despre Wiley

Wiley este un furnizor de soluții de conținut, activat pentru a imbunatati rezultatele din cercetare, educație și practică profesională cu instrumente online, reviste, carti, baze de date, lucrări de referință și protocoale de laborator. Cu puncte forte în fiecare domeniu major academic, științific și profesional, si marci de renume, inclusiv Wiley Blackwell si Wiley VCH, Wiley este partener cu peste 800 de societăți de prestigiu, care reprezintă două milioane de membri.

Prin intermediul Wiley Online Library, pune la dispozitie acces on-line la o gamă largă de conținut: peste 6 milioane de articole de la 1,500 de reviste, peste 19,000 de cărți precum și lucrări de referință, protocoale de laborator și baze de date. Accesul la rezumate și căutarea este gratuita, iar conținut de text integral este accesibil prin intermediul unor acorduri de licențiere.

Dispunând de o interfață clară și simplă, acest serviciu online oferă o navigare intuitivă, motor de căutare îmbunătățit, funcționalități extinse și o gamă largă de opțiuni de personalizare și de alertare.

In prezent, in Romania exista acces la Platforma Wiley Online Library la textul integral pentru 1,420 de reviste online, din care 1,080 de titluri sunt cotate ISI, conform JCR 2015.

Continutul academic inclus pe platforma Wiley Online Library este disponibil in Romania incepand cu anul 2008, fiind abonat atat prin programe multi-institutionale pentru acces la resurse electronice de documentare, cat si individual, de catre institutiile de cercetare interesate.

Parteneri

Descarca Aplicatia
↓ descarca

Member Login

Ai uitat parola?

Creează cont

Resetează parola
Te rugăm să introduci adresa ta de email. Vei primi noua parolă pe email.