Webinar Wolters Kluwer Health: Lexicomp Trial Q&A Session, Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila”

Iun 28, 2023
Irina Office
  • iulie 4, 2023
    1:00 pm - 2:00 pm

Wolters Kluwer Health și Enformation invită utilizatorii afiliați la Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” la sesiunea de instruire online Lexicomp Trial Q&A Session.

Data: 04 iulie 2023
Interval orar: 13:00 – 14:00
LocațiePlatforma Google Meet
SpeakerJordan Fulcher, MPharm (Product Specialist, Wolters Kluwer Health)

Lexicomp este resursa principală de informații despre medicamente folosită de către farmaciști, medici și asistente la nivel mondial. Acest produs Wolters Kluwer Health reprezintă instrumentul preferat de consultare în luarea deciziilor, întrucât oferă monografii cuprinzătoare ale medicamentelor, cuprinzând informații din industrie și literatura scrisă de echipa de experți a editurii (peste 200 de experți editoriali interni, inclusiv peste 80 de farmaciști cu studii superioare, și o rețea externă de peste 7.500 de clinicieni practicanți din întreaga lume, care contribuie și evaluează conținutul de specialitate).

În cadrul perioadei de trial, puteți accesa online.lexi.com de pe orice computer instituțional pentru a vă crea un cont. Instrucțiuni pentru utilizarea Lexicomp găsiți aici și informații suplimentare privind această resursă descoperiți prin acest link. Astfel, vă încurajăm să accesați Lexicomp în cadrul acestei perioade de acces gratuit pentru a beneficia de acest instrument de referință, structurat optim pentru ca medicii să poată accesa informațiile rapid și eficient, chiar din locul unde oferă îngrijire!

În plus, acest webinar își propune să vă prezinte modul eficient de utilizare practică a platformei Lexicomp.

Agenda:

  • Prezentare generală a platformei Lexicomp.
  • Demonstrație live a utilizării Lexicomp.
  • Caracteristicile cheie ale platformei Lexicomp.
  • Răspunsuri la curiozitățile participanților ș.a.

Jordan Fulcher de la Wolters Kluwer Health va prezenta această sesiune de instruire în limba engleză și vă va răspunde la întrebările referitoare la Lexicomp. Așadar, vă așteptăm alături de noi la această sesiune atât pentru a beneficia de informații cuprinzătoare în folosirea platformei Lexicomp, cât și pentru a interacționa cu reprezentantul Wolters Kluwer!

Descarca Aplicatia
↓ descarca

Member Login

Ai uitat parola?

Creează cont

Resetează parola
Te rugăm să introduci adresa ta de email. Vei primi noua parolă pe email.