Webinar Wolters Kluwer Health: UpToDate Trial Kickoff Training, UMFST Târgu Mureș

Iun 07, 2023
Irina Office
  • iunie 13, 2023
    11:00 am - 11:45 am

Wolters Kluwer Health și Enformation invită utilizatorii afiliați la Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „G.E. Palade” din Târgu Mureș la sesiunea de instruire online UpToDate Trial Kickoff Training.

Data: 13 iunie 2023
Interval orar: 11:00 – 11:45
Locație: Platforma Microsoft Teams, link participare
SpeakerNessie Cumur, Senior Customer Success Specialist

Ca instrument de suport pentru decizii clinice (Clinical Decision Support – CDS), UpToDate oferă un suport bazat pe dovezi când și unde este necesar. Este deja folosit în 190 de țări de peste 2 milioane de medici. Instrumentul CDS include, de asemenea, peste 12.700 de subiecte pentru mai mult de 25 de specialități medicale, o bază de date centrală de medicamente și interacțiuni (Lexicomp), cu peste 1.500 de materiale informative pentru pacienți, peste 37.000 de grafice și link-uri către peste 530.000 de referințe.

În cadrul acestei perioade de trial, puteți accesa www.uptodate.com de pe orice computer instituțional și vă puteți crea un cont pentru a descărca aplicația mobilă pentru o utilizare personalizată. Un ghid pentru crearea contului găsiți disponibil aici.

Sesiunea de intruire online la care veți participa se concentrează pe utilizarea practică a platformei UpToDate și pe modul în care puteți găsi rapid informații bazate pe dovezi pentru a răspunde întrebărilor dumneavoastră clinice. Totodată, veți afla caracteristicile cheie și modul în care puteți accesa gratuit aplicația mobilă.

Agenda:

  • Recomandări de tratament.
  • Analiza interacțiunilor dintre medicamente.
  • Cum vă poate ajuta UpToDate să fiți “up-to-date”.
  • Căutarea și utilizarea graficelor (video, illustrații, tabele etc.).
  • Informații referitoare la metode disponibile pentru calcule medicale în UpToDate (ex. Scorul Apgar ș.a.).
  • Sesiune Q&A.

Ms. Nessie Cumur (nessie.cumur@wolterskluwer.com) de la Wolters Kluwer Health va prezenta această sesiune de training în limba engleză și vă va putea răspunde la întrebările referitoare la platforma UpToDate. Vă invităm să participați pentru a beneficia de informații cuprinzătoare despre platforma UpToDate, accesând acest link.

Descarca Aplicatia
↓ descarca

Member Login

Ai uitat parola?

Creează cont

Resetează parola
Te rugăm să introduci adresa ta de email. Vei primi noua parolă pe email.