Descoperiți colecțiile de ebooks disponibile pentru membrii consorțiului Anelis Plus

Mar 15, 2022
Diana Jalba

În urma procedurilor de achiziție și abonare desfășurate de Asociația Universitătilor, Institutelor de Cercetare – Dezvoltare și Bibliotecilor Centrale Universitare din România – ANELIS PLUS, instituțiile membre au acces la o varietate de colecții de cărți electronice (ebooks) de la câteva dintre cele mai prestigioase edituri internaționale: CABI, De Gruyter, Elsevier, Emerald, Sage și Wiley.

 
 Astfel, puteți să vă bucurați de lucrări diverse și să cercetați eficient, chiar și interdisciplinar, titlurile cuprinzând tematic o multitudine de domenii, precum: arhitectură și design, arte, biblioteconomie, filologie, istorie, studii culturale, business și economie, chimie, fizică, inginerie, matematică și medicină ș.a. 

Titlurile de la CABI incluse sunt parte din colecțiile de ebooks Leisure and Tourism și Animal and Veterinary Sciences, iar aceste cărți electronice funcționează alături de CAB Abstracts și baza de date de rezumate CABI, oferindu-vă astfel bogate instrumente de indexare și căutare. De asemenea, datorită acordului menționat, aveți asigurat accesul la colecțiile de ebooks ale Elsevier, mai exact 67 de serii cu 590 de titluri unice, care fac parte din Science Direct Book Series and Handbook Series Package.

De la De Gruyter au fost achiziționate peste 2800 de titluri, ce acoperă domenii variate, de la arhitectură, arte și economie, la chimie, inginerie și matematică, iar de la editura Sage aveți acces la colecțiile de ebooks Geography & Environment Collection (102 titluri) și Health & Social Care Collection (415 titluri).

Totodată, în cazul Emerald Publishing, seria de cărți electronice disponibile vizează domeniul științelor sociale și economice, totalizând un număr impresionant de titluri și, nu în ultimul rând, de la editura Wiley puteți beneficia de 6 colecții de cărți electronice, totalizând 563 de titluri, anume: Chemistry, Humanities, Life Sciences, MedicinePhysical Sciences & Engineering, Social & Behavioral Sciences.

 
Colecțiile de ebooks sunt disponibile pe platforma fiecărei edituri, pe bază de IP instituțional (din cadrul instituției dvs.) sau #deacasa, pe platfoma enformation.ro (Profil Instituțional). Lista completă a titlurilor disponibile se regăsește pe pagina dedicată fiecărui partener Enformation. Să aveți parte de spor și lecturi inspirate!

Descarca Aplicatia
↓ descarca

Member Login

Ai uitat parola?

Creează cont

Resetează parola
Te rugăm să introduci adresa ta de email. Vei primi noua parolă pe email.