Altmetric – partener E-nformation

Iul 19, 2016
Robert Nicolau

 Latest Events

Despre Altmetric

Altmetric LLP a fost înființat în 2011 și misiunea sa este să urmărească și să analizeze activitatea online din jurul literaturii academice. Altmetric urmărește ce spun oamenii în mediul online despre rezultatele cercetării și lucrează cu câteva dintre cele mari edituri, finanțatori, companii și instituții guvernamentale și non-guvernamentale din întreaga lume pentru a livra aceste date într-un format accesibil și fiabil. Altmetric este susținută de Digital Science.

În mediul online au loc mii de discuții despre conținutul academic în fiecare zi. Altmetric oferă un instrument care analizează o multitudine de surse pentru a colecta și centraliza această activitate, ajutându-vă să monitorizați și să raportați toată activitatea online care are legătură sau face referire la munca dvs.

Un articol, o lucrare de cercetare sau orice alt produs al muncii dvs. poate exista online în mai multe pagini web și poate constitui subiect de discuție pe zeci de platforme diferite. Altmetric colectează și corelează informații disparate din mediul online furnizând o singură reprezentare vizuală a impactului pe care îl are un articol (academic) în mediul online.

Printre sursele de informații colectate și corelate se numără: documente publice, blogguri, mass media, forumuri peer-reviewed (Pubpeer, Publons), Wikipedia, platforme de citări (Scopus), canalele de socializare (Tweeter, Facebook, Google+, Linked In, etc.), platforme multimedia (YouTube, Reddit, etc.).

Vizitați http://www.altmetric.com pentru mai multe informații.

English version

Altmetric_rgb

 

Descarca Aplicatia
↓ descarca

Member Login

Ai uitat parola?

Creează cont

Resetează parola
Te rugăm să introduci adresa ta de email. Vei primi noua parolă pe email.