Coherent Digital – partener Enformation

Mar 01, 2021
Adelina Andreescu

Latest Events

Webex 26 mai 2021: Mindscape Commons Live Demonstration
În cursul lunii mai, Coherent Digital și Enformation au organizat un webinar pentru prezentarea funcționalităților platformei Mindscape Commons, prima bază de date pentru predare și cercetare în consiliere, asistență socială și psihologie care utilizează videoclipuri interactive și captivante și realitatea virtuală (VR). Mai jos, puteți accesa înregistrarea prezentării. Accesul gratuit la această platformă continuă până în 30 iunie!

Vizualizează prezentarea
12 mai 2021 – 30 iunie 2021 - Acces gratuit la platforma Mindscape Commons

Enformation și Coherent Digital vă invită să faceți cunoștință cu platforma Mindscape Commons, prima bază de date cu experiențe de realitate virtuală pentru biblioteci.

Mindscape Commons detaliază aproape 200 de experiențe captivante și interactive în asistență socială, consiliere și psihologie de la peste 100 de universități și 60 de organizații comerciale. Acest produs este conceput în mod special de către profesori și clinicieni din domeniul sănătății mintale pentru a fi captivant și interactiv.

Aflați mai multe informații despre modalitatea de acces aici.

1-31 martie 2021 - Acces gratuit la platforma Policy Commons

Enformation și Coherent Digital vă invită să faceți cunoștință cu platforma de conținut informal Policy Commons. Accesul este disponibil până la sfârșitul lunii martie.

Policy Commons este cea mai mare bază de date din lume pentru politici publice, cu peste 2 milioane de rapoarte, documente de lucru, briefuri de politici publice, surse de date și mass-media extrase dintr-un director de peste 20.000 de IGO-uri, ONG-uri, think tanks și centre de cercetare.

Pentru a accesa platforma, folosiți următorul link: https://policycommons.net.

23 februarie 2021 - Enformation și Coherent Digital au încheiat un protocol de colaborare

Enformation și Coherent Digital au încheiat un protocol de colaborare pentru promovarea în România a platformei de conținut informal Policy Commons și a bazei de date cu experiențe virtuale, Mindscape Commons.

Policy Commons este o platformă deschisă care facilitează găsirea, catalogarea și conservarea rapoartelor, documentelor de lucru, brief-urilor de politici și datelor a peste 5.000 de OIG-uri, ONG-uri, think tanks și centre de cercetare. Acesta este un serviciu complex care acoperă materiale digitale și de arhivă de la organizații interguvernamentale (OIG), precum OECD, ONU, Banca Mondială, FMI, FAO și UE, precum și organizații non-guvernamentale (ONG), precum Amnesty International și think tanks.

Mindscape Commons este prima bază de date cu experiențe de realitate virtuală pentru biblioteci. Mindscape Commons detaliază aproape 200 de experiențe captivante și interactive în asistență socială, consiliere și psihologie de la peste 100 de universități și 60 de organizații comerciale. Acest produs este conceput în mod special de către profesori și clinicieni din domeniul sănătății mintale pentru a fi captivant și interactiv. Actualizat continuu, acoperă o gamă variată de resurse, de la experiența VR „Becoming Homeless” a Universității Stanford, la studii de caz captivante pentru clienți, până la evaluări virtuale la domiciliu pentru asistenții sociali.

Textul integral al comunicatului de presă poate fi consultat aici.

Despre Coherent Digital

Coherent Digital a fost înființată în 2019 de veteranii în industrie, Stephen Rhind-Tutt și Toby Green, cu scopul de a reuni conținutul informal (wild content) disponibil și de a-l face mai util. Valorificăm puterea tehnologiilor emergente pentru a crea identificatori unici și consecvenți pe o platformă care găsește, captează, etichetează și păstrează conținutul informal – îmbunătățind astfel practica, cercetarea, educația și binele public.

Pentru a afla mai multe informații, accesați https://coherentdigital.net.

Descarca Aplicatia
↓ descarca

Member Login

Ai uitat parola?

Creează cont

Resetează parola
Te rugăm să introduci adresa ta de email. Vei primi noua parolă pe email.