IG Publishing – partener Enformation

Mar 16, 2021
Adelina Andreescu

Latest Events

Iunie 2022: iGroup – acces deschis la colecțiile de cărți electronice

IG Publishing – iGroup este un agregator de top pentru cărți electronice pentru utilizatorii din mediul academic, public, guvernamental și corporatist din întreaga lume. Această companie colaborează cu edituri, asociații profesionale și societăți de renume pentru a stoca pe platforma sa conținut de calitate superioară. Conținutul este atent curat și apoi distribuit clienților prin intermediul platformei de ultimă generație, iG Library, care este gestionată în siguranță și oferă funcții de analiză avansate, precum și instrumente pentru regăsirea facilă a informațiilor căutate.

American Library Association (ALA) este cea mai veche și mai mare asociație de biblioteci din lume.
Colecția de cărți electronice de la editura American Libraries Association de pe platforma iG Library, dezvoltată de IG Publishing – iGroup conține 334 de titluri și acoperă următoarele domenii științifice: arte, biblioteconomie, drept, etică și responsabilitate profesională, filosofie, istorie, psihologie, instruire, management etc, domenii în conexiune cu științele informării și documentării.

LISTA DE TITLURI
12 martie 2021 - IG Publishing devine partener Enformation

Enformation și IG Publishing au încheiat un protocol de colaborare pentru promovarea în România a platformei de conținut electronic specializat format din cărți electronice, reviste și baze de date.

IG Publishing colaborează cu edituri și societăți de renume pentru a găzdui conținutul lor de înaltă calitate pe platforma proprie. Conținutul este atent curat și apoi distribuit clienților prin intermediul platformei de ultimă generație. Când alegeți IG Publishing, alegeți o companie care este cea mai bună din domeniul său.

Textul integral al comunicatului de presă poate fi consultat aici.

Despre IG Publishing

IG Publishing este unul din principalii agregatori de colecții de cărți în format electronic pentru universități, biblioteci universitare, instituții guvernamentale, corporații și entități publice din întreaga lume. IG Publishing este deținută în întregime de iGroup (Asia), unul dintre cei mai mari furnizori de informații despre biblioteci și EduTech din regiunea Asia-Pacific.

Descarca Aplicatia
↓ descarca

Member Login

Ai uitat parola?

Creează cont

Resetează parola
Te rugăm să introduci adresa ta de email. Vei primi noua parolă pe email.