Ouriginal – partener Enformation

Mai 12, 2020
Adelina Andreescu

Latest Events

1 septembrie 2020 - Ouriginal: o nouă voce în lupta împotriva plagiatului!

Ouriginal, lansat oficial în 1 septembrie, a fost creat prin fuziunea principalelor două companii de soluții pentru combaterea plagiatului din Europa. Urkund și PlagScan combină expertiza și experiența dobândite de-a lungul a două decenii și soluții software de avangardă care sunt menite să permită educatorilor și altor utilizatori să evalueze autenticitatea și originalitatea oricărui text.

Pentru mai multe detalii, accesați acest link.

4 iunie 2020 - Webinar: Enhancing academic integrity and original thinking through plagiarism prevention

Enformation și Urkund vă invită să faceți cunoștință cu sistemul antiplagiat Urkund, să aflați care sunt avantajele față de alte instrumente de pe piață și cum poate fi integrat cu sistemele LMS existente în instituția dvs.

Pentru înregistrare, accesați acest link.

11 mai 2020 - Enformation și Urkund au încheiat un parteneriat

Enformation și Urkund au încheiat un parteneriat pentru a aduce pe piața românească un nou software antiplagiat. Urkund este un sistem complet automat de recunoaștere a textului, realizat pentru detectarea, prevenirea și tratarea plagiatului, indiferent de limba în care este scris. Experiența utilizatorilor a demonstrat că Urkund are un puternic efect preventiv atunci când este utilizat eficient în instituțiile academice.

Prin acest parteneriat, dorim să aducem în mediul academic românesc un instrument ușor de folosit, rapid și eficient pentru prevenirea plagiatului. Calitatea serviciilor oferite prin sistemul antiplagiat Urkund ne face încrezători că acest produs își va găsi locul în portofoliul universităților și institutelor de cercetare din România. Serviciul este disponibil pe bază de abonament instituțional.

Comunicat de presă
Urkund – Plagiarism Handbook
Urkund – Introduction

Despre Urkund

Urkund sprijină instituțiile academice, școlile și corporațiile în inițiativele de calitate și eficiență prin furnizarea unui sistem complet automatizat pentru verificarea originalității textului și prevenirea plagiatului. Software-ul este complet integrat în toate sistemele majore de management al învățării și folosește învățarea avansată a mașinilor pentru a asigura acuratețea rezultatelor.

Sistemul antiplagiat Urkund a fost fondat în anul 2000 de către profesori de la Universitatea Uppsala din Suedia. Serviciul folosește sisteme de verificare încrucișată în mai multe surse pentru detectarea plagiatului, respectiv verificarea materialelor publicate pe internet, documentele utilizatorilor și materialele publicate în baze de date specializate. Pentru acestea din urmă, Urkund a creat parteneriate strategice cu un număr de furnizori de informații de top și plătește pentru accesul la conținut premium de la Springer, Wiley, Taylor and Francis, Cengage Learning, IEEE, British Medicine Journal (BMJ) și alții.

Cu peste 20 de ani de activitate în promovarea integrității academice, Urkund servește acum peste 5.000 de instituții din peste 80 de țări din întreaga lume. Urkund este proprietate privată și are sediul în Stockholm, Suedia. Pentru a afla mai multe informații, accesați www.urkund.com.

 

 

 

 

 

 

 

Descarca Aplicatia
↓ descarca

Member Login

Ai uitat parola?

Creează cont

Resetează parola
Te rugăm să introduci adresa ta de email. Vei primi noua parolă pe email.