Sage – partener E-nformation

Sep 26, 2016
Dorin Brindescu
martie - aprilie 2023 - Acces gratuit la HSS & STM Journal Collections

În perioada 1 martie – 30 aprilie 2023Enformation și Sage Publishing, vă oferă acces gratuit la colecțiile de reviste din domeniile Humanities and Social Sciences (HSS) și Science, Technology & Medicine (STM). Pentru mai multe detalii privind instituțiile beneficiare și modalitățile de acces, urmați link-ul de mai jos.

Detalii
nov - dec 2022 - Acces gratuit la HSS Journal Collection

În perioada 14 noiembrie – 31 decembrie 2022Enformation și Sage Publishing, vă oferă acces gratuit la colecția de reviste Humanities and Social Sciences (HSS). Pentru mai multe detalii privind instituțiile beneficiare și modalitățile de acces, urmați link-ul de mai jos.

Detalii
ianuarie 2022: Sage – acces deschis la Media, Communication & Cultural Studies si Sociology Collection

Consorțiul ANELIS Plus și Sage Publishing au semnat un acord care oferă membrilor consorțiului acces la 1000 de cărți din domeniile media, comunicare, studii culturale si sociologie. SAGE își propune să fie cel mai important editor academic și profesionist independent din lume.

Beneficiile platformei SAGE Knowledge includ:
– design responsiv pentru utilizare ușoară pe dispozitive mobile
– descoperibilitate îmbunătățită
– un design îmbunătățit
– o căutare revizuită pentru utilizatori pentru a găsi ceea ce au nevoie mai rapid și mai precis
– o platformă unificată care găzduiește SAGE Video și SAGE Business Cases alături de cărți și referințe.

Sage oferă acces la colectiile:
Media, Communication & Cultural Studies – 421 titluri
Sociology – 589 titluri

LISTA DE TITLURI
septembrie 2021: Sage – acces deschis la Geography & Environment Collection si Sage Health & Social Care Collection

Consorțiul ANELIS Plus și Sage Publishing au semnat un acord care oferă membrilor consorțiului acces la peste 500 de cărți din domeniile geografie, mediu, sănătate și asistență socială. SAGE își propune să fie cel mai important editor academic și profesionist independent din lume.

Beneficiile platformei SAGE Knowledge includ:
– design responsiv pentru utilizare ușoară pe dispozitive mobile
– descoperibilitate îmbunătățită
– un design îmbunătățit
– o căutare revizuită pentru utilizatori pentru a găsi ceea ce au nevoie mai rapid și mai precis
– o platformă unificată care găzduiește SAGE Video și SAGE Business Cases alături de cărți și referințe.

Sage oferă acces la colectiile:
Geography & Environment Collection – 102 titluri
Health & Social Care Collection – 415 titluri

LISTA DE TITLURI
Noua platformă Sage Journals

Sage a lansat de curând noua platformă online, care oferă multiple funcționalități îmbunătățite pentru a satisface nevoile cercetătorilor din toate instituțiile. Colecția SAGE Humanities & Social Science (HSS) Package permite accesul la peste 710.000 de articole, provenite din peste 740 de reviste, din domeniul științelor sociale și umaniste. Colecția conține inclusiv titluri internaționale și peer-reviewed, multe dintre acestea fiind indexate în Journal Citation Reports (Source: Clarivate, 2022)*.

Mai multe detalii

Despre Sage

Fondată în 1965, SAGE este un important editor independent, ce publică conținut academic și profesional inovator, de înaltă calitate.

Cunoscut pentru angajamentul față de calitate și inovație, SAGE ajută la informarea si educarea unei comunitati globale de cercetatori, practicieni, cadre didactice și studenț iîntr-o gamă largă de domenii.

Platforma Sage Journals Online oferă acces în text integral la reviste științifice de cercetare în format online. SAGE publică în fiecare an 

mai mult de 1.000 de reviste și peste 600 de cărți din domeniile: Business, Științe umaniste, Științe Sociale, Stiință, Tehnologie și Medicină.

  • SAGE Humanities and Social Science (HSS) Collection oferă acces la peste 750 de reviste din domeniul științelor umaniste și științelor sociale și includ importante reviste internaționale peer-reviewed multe din acestea fiind cotate de Journal Citation Reports (Source: Clarivate, 2022)*.
    Acum există mai multe opțiuni – pe o singură platformă – pentru a satisface cerințele cercetătorilor care accesează conținutul revistelor SAGE.
  • SAGE Science, Technology, and Medicine (STM) Collection oferă acces la 329.000 de articole din 368 de reviste, domeniul medicina, inginerie, stiinta calculatoarelor, stiinte exacte, stiintele vietii, dintre care multe sunt clasate în Journal Citation Reports (Source: Clarivate, 2022)*.

Continutul academic inclus pe platforma Sage Journals este disponibil in Romania incepand cu anul 2008, fiind abonat atat prin programe multi-institutionale pentru acces la resursele ectronice de documentare, cat si individual, de catre institutiile de cercetare interesate.

 

Parteneri

last updated on 7th September 2022.

Descarca Aplicatia
↓ descarca

Member Login

Ai uitat parola?

Creează cont

Resetează parola
Te rugăm să introduci adresa ta de email. Vei primi noua parolă pe email.