Sage – partener E-nformation

Sep 26, 2016
Ovidiu Petroianu
6 mar - 6 apr 2017 - Acces gratuit la platforma SAGE Knowledge

SAGE și Enformation îți oferă acces gratuit la platforma SAGE Knowledge, pentru o perioadă de 30 zile.

SAGE Knowledge este o bibliotecă digitală de cărți din domeniul științelor sociale, care se adresează în egală măsură studenților, cercetătorilor și cadrelor didactice. Găzduiește peste 6.100 de titluri în format text și video: ebooks, lucrări de referință, monografii, manuale, lucrări de cercetare. Din 2016, platforma include și seria SAGE Business Cases.

Mai multe detalii

Noua platformă Sage Journals

Sage a lansat de curând noua platformă online, care oferă multiple funcționalități îmbunătățite pentru a satisface nevoile cercetătorilor din toate instituțiile. Colecția SAGE Humanities & Social Science (HSS) Package permite accesul la peste 470.000 de articole, provenite din peste 660 de reviste, din domeniul științelor sociale și umaniste. Colecția conține inclusiv titluri internaționale și peer-reviewed, multe dintre acestea fiind indexate în Thomson Scientic Journal Citation Reports®.

Mai multe detalii

Latest Sage Events

Reprezentatul SAGE în România a fost prezent la Conferința Națională “Acces la literatura științifică” în perioada 26-28 Octombrie 2016. Pentru mai multe informații referitoare la produsele SAGE vă rugăm să ne contactați pe email: sales@e-nformation.ro sau office@e-nformation.ro

Despre Sage

Fondată în 1965, SAGE este un important editor independent, ce publică conținut academic și profesional inovator, de înaltă calitate.

Cunoscut pentru angajamentul față de calitate și inovație, SAGE ajută la informarea si educarea unei comunitati globale de cercetatori, practicieni, cadre didactice și studenț iîntr-o gamă largă de domenii.

Platforma Sage Journals Online oferă acces în text integral la reviste științifice de cercetare în format online. SAGE publică mai mult de 920 de reviste și cărți din domeniile: Business, Științe umaniste, Științe Sociale, Stiință, Tehnologie și Medicină.

  • SAGE Humanities and Social Science (HSS) Collection oferă acces la peste 660 de reviste din domeniul științelor umaniste și științelor sociale și includ importante reviste internaționale peer-reviewed multe din acestea fiind cotate de Thomson Scientific Journal Citation Reports. Acum există mai multe opțiuni – pe o singură platformă – pentru a satisface cerințele cercetătorilor care accesează conținutul revistelor SAGE.
  • SAGE Science, Technology, and Medicine (STM) Collection oferă acces la 368 de reviste, din domeniul medicina, inginerie, stiinta calculatoarelor, stiinte exacte, stiintele vietii, dintre care multe sunt clasate în Thomson Journal Citation Reports.

Continutul academic inclus pe platforma Sage Journals este disponibil in Romania incepand cu anul 2008, fiind abonat atat prin programe multi-institutionale pentru acces la resursele ectronice de documentare, cat si individual, de catre institutiile de cercetare interesate.

 

sage-journals-online_cus

Descarca Aplicatia
↓ descarca

Member Login

Ai uitat parola?

Creează cont

Resetează parola
Te rugăm să introduci adresa ta de email. Vei primi noua parolă pe email.