Statista – partener E-nformation

Apr 20, 2023
Adelina Andreescu

Latest Events

5 iunie 2024: Conferința Enformation, ediția a 13-a, Cluj-Napoca

Statista, partener Enformation, a fost prezent în cadrul evenimentului Romanian International Conference for Education and Research, ediția a 13-a cu un workshop și sesiuni Q&A susținute de Kathrin Schwiderski, Senior Academic Sales Manager. Puteți descărca prezentarea, accesând link-ul de mai jos:

5 iunie 2024: Statista in a Nutshell
Descarcă prezentarea

Statista: resurse pentru utilizatori

Statista.com este una dintre cele mai mari platforme de statistici, date de piață și resurse de cercetare, cu acces la peste 1,5 milioane de informații, dintre care peste 49% reprezintă date exclusiv regăsite aici. 

Mai jos, vă punem la dispoziție câteva resurse utile privind platforma și utilizarea acesteia:

Snack content tutorials
Training Hub (EN, SP & DE)
Consumer Insights video use cases
Handouts | Become a Statista expert

18 aprilie 2024: Webex Statista: Save Time with Statista

Pentru a descoperi funcționalitățile și beneficiile platformei de analiză și raportare StatistaEnformation și Statista au organizat un seminar online pentru utilizatorii afiliați Universității Lucian Blaga din Sibiu. Pentru mai multe detalii, urmați link-ul de mai jos.

Urmărește prezentarea
30 octombrie 2023: Webex Statista: Save Time with Statista

Pentru a descoperi funcționalitățile și beneficiile platformei de analiză și raportare StatistaEnformation și Statista au organizat un seminar online pentru utilizatorii afiliați Universității Lucian Blaga din Sibiu. Pentru mai multe detalii, urmați link-ul de mai jos.

Accesează prezentarea
4 mai 2023: Webinar introductiv despre platforma Statista Campus License

Pentru a descoperi funcționalitățile și beneficiile platformei Statista Campus License, Enformation și Statista au organizat un seminar online introductiv. Pentru mai multe detalii, urmați link-ul de mai jos.

Detalii
mai 2023: Acces gratuit la platforma Statista Campus License

În perioada 1 – 31 mai 2023Enformation și Statista vă oferă acces gratuit la platforma Statista Campus Licenseresursa principală pentru numeroși utilizatori, instituții și companii care au nevoie să extragă, să analizeze și să obțină date complexe rapid. Pentru mai multe detalii privind instituțiile beneficiare și modalitățile de acces, urmați link-ul de mai jos.

Detalii

aprilie 2023: Enformation a încheiat un parteneriat cu Statista pentru a furniza Statista Campus

Vă anunțăm că, în luna aprilie, Enformation a încheiat un nou parteneriat cu Statista GmbH, unul dintre cei mai importanți furnizori de date de piață din lume. Peste 1.400 de vizionari și experți redefinesc continuu Statista, dezvoltând astfel în mod constant noi produse și modele de afaceri de succes.

Statista.com este una dintre cele mai mari platforme de statistici, date de piață și resurse de cercetare, cu acces la peste 1,5 milioane de informații, care acoperă 80.000 de subiecte. Platforma adună și procesează în mod profesionist conținut din peste 22.500 surse internaționale și îl face disponibil în patru limbi: germană, engleză, franceză și spaniolă. Până în prezent, peste 8.000 de companii și de organizații, precum și aproximativ 850 de universități din întreaga lume au încheiat un parteneriat cu Statista.

Enformation și Statista vor pune la dispoziție platforma statista.com pe piața din România, atât pentru instituțiile academice și institutele de cercetare, cât și pentru companiile private. Statista Campus este un produs cheie, conceput special pentru universități, biblioteci sau institute de cercetare. Cu toate acestea, în funcție de nevoile fiecărei instituții, acesta poate fi completat cu alte module, precum: Consumer Market Insights, Mobility Market Insights, Digital Market Insights.

Despre Statista

Statista este una dintre cele mai importante platforme de business intelligence și date statistice din lume, susținând oameni din întreaga lume să ia decizii documentate și bazate pe fapte concrete. statista.com este resursa principală atunci când căutați statistici și rapoarte, informații despre piață, consumatori și companii, oferind acces direct la date, analize și tendințe care vizează 80.000 de subiecte, dobândite din 22.500 de surse din peste 180 de industrii. Fondată în 2007, în Germania, Statista are acum aproximativ 1.400 de angajați în 14 locații din întreaga lume. Până în prezent, peste 8.000 de companii și de organizații, precum și aproximativ 850 de universități din întreaga lume au încheiat un parteneriat cu Statista.

Descarca Aplicatia
↓ descarca

Member Login

Ai uitat parola?

Creează cont

Resetează parola
Te rugăm să introduci adresa ta de email. Vei primi noua parolă pe email.