BMJ – partener E-nformation

Sep 21, 2016
Dorin Brindescu
Latest BMJ events

 

Despre BMJ

BMJ promovează asistenta medicală la nivel mondial prin schimbul de cunoștințe și expertiză pentru a îmbunătăți experiențele, rezultatele și valoarea.

Incă din 1840 BMJ impărtăseste cele mai noi idei, opinii și date, dezvoltă instrumente pentru a face informațiile accesibile și utile, asistă profesioniștii din domeniul medical în dezvoltarea lor continuă.

În prezent, revista săptămânală „The BMJ” este una dintre primele cinci publicații medicale generale din lume, ajungând la sute de mii de profesionistii din domeniul sanatatii la nivel mondial.

Ca brand international, cu o audiență la nivel mondial, BMJ ajuta organizatiile medicale si medicii in a aborda provocarile actuale de asistenta medicala cele mai critice, prin publicarea de cercetari academice de ultimă oră, oferind soluții de dezvoltare profesională și crearea unor instrumente de sprijin a deciziilor clinice.

BMJ Group este un editor de încredere la nivel mondial din domeniul medical care oferă o gamă largă de elemente inovatoare de produse evidence-based care au îmbunătăţi deciziile medicilor de zi cu zi. De la cursanţi la consultanti, BMJ Group oferă medicilor din întreaga lume, informatii din domeniul medical, evenimente speciale, resurse de învăţare şi servicii de recrutare.

Din cele 50 de titluri publicate de BMJ, peste 80% au factor de impact ISI.

British Medical Journal BMJ.com are un factor de impact conform editiei 2015 de 19,697.

Continutul academic inclus pe platforma BMJ Journals este disponibil in Romania incepand cu anul 2012, fiind abonat atat prin programe multi-institutionale pentru acces la resurse electronice de documentare, cat si individual, de catre institutiile de cercetare interesate.

 

bmj

Descarca Aplicatia
↓ descarca

Member Login

Ai uitat parola?

Creează cont

Resetează parola
Te rugăm să introduci adresa ta de email. Vei primi noua parolă pe email.