BMJ – partener E-nformation

Sep 21, 2016
Dorin Brindescu

Latest Events

Sesiune online - ianuarie 2024
În cursul lunii ianuarie, BMJ și Enformation au organizat un seminar online intitulat Preparing Your Medical Students for the Complexities of Clinical Practice with BMJ Best Practice. Accesați link-ul pentru detalii.

Detalii

Perioadă de acces gratuit - ianuarie 2024
În cursul lunii ianuarie, BMJ și Enformation v-au oferit o perioadă de ACCES GRATUIT la resursa BMJ Best Practice. Accesați link-ul pentru detalii.

Detalii

Despre BMJ

BMJ promovează asistența medicală la nivel mondial prin schimbul de cunoștințe și expertiză pentru a îmbunătăți experiențele, rezultatele și valoarea.

Încă din 1840 BMJ împărtășește cele mai noi idei, opinii și date, dezvoltă instrumente pentru a face informațiile accesibile și utile, asistă profesioniștii din domeniul medical în dezvoltarea lor continuă. În prezent, revista săptămânală The BMJ este una dintre primele cinci publicații medicale generale din lume, ajungând la sute de mii de profesionistii din domeniul sanatatii la nivel mondial.

Ca brand internațional, cu o audiență la nivel mondial, BMJ ajută organizațiile medicale și medicii în a aborda provocările actuale cele mai critice de asistență medicală, prin publicarea de cercetări academice de ultimă oră, oferind soluții de dezvoltare profesională și crearea unor instrumente de sprijin a deciziilor clinice.

BMJ Group este un editor de încredere la nivel mondial din domeniul medical care oferă o gamă largă de elemente inovatoare de produse evidence-based care au îmbunătăţit deciziile medicilor de zi cu zi. De la cursanţi la consultanti, BMJ Group oferă medicilor din întreaga lume, informatii din domeniul medical, evenimente speciale, resurse de învăţare şi servicii de recrutare.

Din cele 50 de titluri publicate de BMJ, peste 80% au factor de impact ISI.

British Medical Journal BMJ.com are un factor de impact (conform ediției 2015) de 19,697.

Continutul academic inclus pe platforma BMJ Journals este disponibil în România începând cu anul 2012, fiind abonat atât prin programe multi-institutionale pentru acces la resurse electronice de documentare, cât și individual, de către instituțiile de cercetare interesate.

bmj

Descarca Aplicatia
↓ descarca

Member Login

Ai uitat parola?

Creează cont

Resetează parola
Te rugăm să introduci adresa ta de email. Vei primi noua parolă pe email.