Institute of Physics IOP – partener E-nformation

Sep 22, 2016
Ovidiu Petroianu
IOP Publishing – science first

IOP publishing oferă acces pentru instituția la care ești afiliat la toate revistele disponibile pe platforma sa. Portofoliul interdisciplinar al IOP Publishing include peste 70 de reviste ce conțin articole de cercetare esențiale pentru științele fizice și disciplinele conexe, în parteneriat cu cele mai recunoscute instituții din lume. Alături de cercetătorii și oamenii de știință din întreaga lume, autorii români constituie o prezență importantă în revistele IOP, atât prin articolele publicate, cât și prin expertiza și timpul alocat pentru revizuirea lucrărilor trimise spre publicare de autori din întreaga lume.

Mai multe detalii

Latest Institute of Physics events

Reprezentatul Institute of Physics (IOP) în România a fost prezent la Conferința Națională “Acces la literatura științifică” în perioada 26-28 Octombrie 2016. Pentru mai multe informații referitoare la produsele IOP vă rugăm să ne contactați pe email: sales@e-nformation.ro sau office@e-nformation.ro

Despre Institute of Physics

Institute of Physics este o societate științifică care reprezinta specialisti de la toate nivelurile academice si domeniile de activitate ale fizicii pentru beneficiul tuturor.

La nivel mondial IOP numara peste 50.000 de membri, de la amatori entuziaști pana la cei mai apreciati cercetatori in domeniilor lor din mediul academic, de afaceri, educație și administratie. Scopul IOP este acela de a aduna, de a inspira, ghida, reprezenta și celebra pe toți cei care împărtășesc o pasiune pentru fizică.

Platforma online Institute of Physics Journals ofera acces la textul integral din reviste stiintifice de cercetare in format online. Institute of Physics UK este o organizatie stiintifica non-profit menita sa dezvolte intelegerea si utilizarea fizicii. Institute of Physics este adeptul principiului libertăţii academice si isi propune să pună în aplicare acest principiu în toate activităţile sale.

Institute of Physics Publishing, editura organizatiei, este un líder in ceea ce priveste literatura academica (comunicări științifice, reviste de editare, cărți electronice, reviste) din domeniul fizicii.

In afara de programul clasic de publicare a jurnalelor, IOP ofera informatii stiintifice de inalta calitate usor accesibile prin intermediul paginii de web in continua dezvoltare la reviste, ziare, lucrari ale conferintelor de specialitate, carti, alte servicii electronice. Activitatea IOP Publishing dateaza inca din anul 1874.

Esenta programului de publicare este seria “Journals of Physics” care acopera tóate subdisciplinele fizicii.

Continutul academic inclus pe platforma Institute of Physics este disponibil in Romania incepand cu anul 2008, fiind abonat atat prin programe multi-institutionale pentru acces la resurse electronice de documentare, cat si individual, de catre institutiile de cercetare interesate.

iop_physics_logo

Descarca Aplicatia
↓ descarca

Member Login

Ai uitat parola?

Creează cont

Resetează parola
Te rugăm să introduci adresa ta de email. Vei primi noua parolă pe email.