Emerald – partener E-nformation

Sep 22, 2016
Ovidiu Petroianu

În urma procedurilor de achiziție și abonare desfășurate de Asociația Universitătilor, Institutelor de Cercetare – Dezvoltare și Bibliotecilor Centrale Universitare din România – ANELIS PLUS, începând cu luna mai 2018 s-a deschis accesul la baze de date full text și bibliometrice. Lista instituțiilor care beneficiază de acces la conținutul științific inclus în platforma EMERALD este disponibilă aici: Listă Instituții

Acces mobil Acces IP

 

Mai multe detalii pe anelisplus.ro.

6 mar - 30 apr 2017 - Acces gratuit la colecțiile de reviste Emerald

Emerald Publishing Group și Enformation, îți oferă o perioada de acces gratuit la colecțiile de reviste Emerald Management Journals și Emerald Engineering până la sfârșitul lunii aprilie.

Emerald Management Journals este cea mai importantă resursă de reviste care oferă acoperire cuprinzătoare în domeniul managementului și a specializărilor complementare. Emerald Engineering este o colecție de înaltă calitate, interdisciplinară (include 62% reviste cotate ISI și 92% în Scopus) ce acoperă o gamă largă de subiecte, de la modelare, electronică până la inginerie mecanică.

Mai multe detalii

28 oct 2016 - Sesiune paralela de lucru 12:00 - 13:00 - Emerald supporting Romanian Education and Research
Descarca prezentarea

 

Improving the Emerald customer offering

Emerald is a global publisher and has been working with ANELis and Romanian institutions for many years supporting them with providing high quality relevant research. Improving the experience for all customers globally is a priority for Emerald. As a result we have provided a new web platform, improved rankings and plan for increases in yearly article growth and these are just the start of a journey we have undertaken to enhance the customer experience with Emerald.

Supporting education and research

Emerald is a member of the Globally Responsible Leadership Initiative (GRLI), and actively supports research and education worldwide with a number of awards and research grants.

Partnerships and collaborations

Emerald works in close collaboration with a number of academic and corporate organizations and associations worldwide, including: the Association to Advance Collegiate Schools of Business (AACSB), the Academy of Management, the International Federation of Library Associations (IFLA), the American Library Association (ALA), the European Foundation for Management Development (EFMD), CEEMAN (Central and East European Management Development Association), amongst others.

Despre Emerald

Emerald este un editor la nivel mondial care leagă cercetarea și practica în beneficiul societății. Fondată în 1967, Emerald gestionează astăzi o gamă de produse digitale, un portofoliu de aproape 300 de reviste, peste 2,500 de cărți și peste 450 de cazuri de predare.

Platforma Emerald Group Publishing oferă acces cu text integral la reviste străine științifice de cercetare în format online. Scopul editurii EMERALD (una din cele mai importante edituri de literatură economică din lume) este să reducă distanța dintre cercetarea academică și practică de zi cu zi în domeniul economic. Pe lângă subiectele din diversele specializări din domeniul economic: management, marketing, finanțe-bănci, resurse umane, afaceri etc; sunt abordate subiecte importante în activitatea de cercetare și educație: Management educațional, Management de bibliotecă, Managementul cercetării și inovației.

Emerald Management Journals 200 este una din cele mai mari și importante colecții de reviste de management peer-review din lume și propune o nouă abordare a utilizării resurselor electronice pentru documentare. Astfel pe lângă colecția de jurnale sunt oferite o serie de extra resurse personalizate pentru: bibliotecari, decani, profesori, cercetători, studenți, etc.

Emerald Management Journals conține:

  • 200 de reviste în text integral;
  • recenzii de la peste 300 de reviste de management de top;
  • acces la peste 100,000 articole de management;
  • acces la interviuri cu bibliotecari din toată lumea despre managementul și marketingul bibliotecii, la peste 800 studii de caz în domeniul afacerilor, 700 recenzii de cărți de specialitate, informații despre conferințe de profil, cursuri introductive pentru studenți, etc.

Emerald Engineering este o colectie care acopera o gama larga de domenii, inclusiv robotică, electronică și inginerie mecanică. Toate revistele sunt supuse procesului aprofundat de revizuire și sunt utilizate pe scară largă în practică de către organizațiile internationale din industria aerospațială, auto și de fabricație.

70 % din revistele colectiei sunt indexate de Thomson Reuters (ISI) iar 95 % de Scopus.

Emerald Series and Books – Cu un portofoliu de peste 2,500 de cărți, și peste 150 de titluri noi publicate în fiecare an, se ofera cercetare de înaltă calitate, de ultimă oră într-o serie de subiecte. Cărțile Emerald adauga profunzime in cercetare și învățare, oferind cercetare inovatoare, studii de caz și de consiliere din partea liderilor de opinie la nivel mondial, ajutând pentru a stimula schimbarea în domeniul lor.

Continutul academic inclus pe platforma Emerald Insight este disponibil in Romania incepand cu anul 2005, fiind abonat atat prin programe multi-institutionale pentru acces la resurse electronice de documentare, cat si individual, de catre institutiile de cercetare interesate.

Parteneri

Descarca Aplicatia
↓ descarca

Member Login

Ai uitat parola?

Creează cont

Resetează parola
Te rugăm să introduci adresa ta de email. Vei primi noua parolă pe email.