IEEE – partener E-nformation

Sep 22, 2016
Dorin Brindescu

Pentru Accesul Mobil, vă rugăm să vă logați în pagina Profil instituțional!

Acces mobil Acces IP

 

Mai multe detalii pe anelisplus.ro.

Webex iunie 2023: What’s New at IEEE for Libraries: Solutions for Driving Innovation Forward

În cursul lunii iunie, IEEE a organizat un workshop online, susținut la nivel internațional, în care s-au prezentat noile inițiative și produse IEEE, îmbunătățirile importante aduse bibliotecii digitale IEEE Xplore și resursele dezvoltate de IEEE pentru a susține bibliotecarii în eforturile lor de a răspunde cu succes nevoilor studenților, facultăților și cercetătorilor, astfel încât aceștia să poată excela în activitățile de cercetare și să încurajeze inovația.

Despre webex-ul IEEE
Webex mai 2023: IEEE Authorship and Open Access Symposium: Tips and Best Practices to Get Published from IEEE Editors

În cursul lunii mai, IEEE a organizat un workshop online, susținut la nivel internațional, în care s-au prezentat bune practici în vederea pregătirii unui manuscris pentru publicare, sfaturi privind o bună selectare a revistei academice potrivite și recomandări privind creșterea șanselor de a deveni un autor cu lucrări publicate.

Despre webex-ul IEEE
Workshop martie 2023: Oportunități de Publicare cu Enformation și IEEE

În cursul lunii martie, IEEE și Enformation au organizat o serie de cinci workshop-uri (susținute în Timișoara, Suceava, București, Constanța și Craiova) în care s-au expus detaliat oportunitățile de publicare OA disponibile și opțiunile pe care autorii din România le au pentru a spori vizibilitatea și impactul cercetărilor.

Descarcă prezentarea IEEE Descarcă prezentarea Enformation
Iunie 2022: IEEE – acces deschis la colecțiile de cărți electronice

Consorțiul ANELIS Plus și IEEE au semnat un acord care oferă membrilor consorțiului acces la peste 600 de titluri de cărți electronice și include manuale practice, texte introductive și avansate, lucrări de referință și cărți profesionale, cu accent pe domenii de vârf de cercetare, cum ar fi: Comunicații și teoria informației, Grafică computerizată, Sisteme de energie electrică, Automatizare în proiectare electronică, Rețele, Robotică, Prelucrarea semnalului, Tehnologie, Interacțiune om-calculator, Sisteme informaționale, Învățare automată, Sisteme de securitate, Limbaje de programare, Informatică teoretică, altele.

Caracteristici și Beneficii ale colecției:

· Oferă informații aprofundate și actualizate despre cele mai recente tehnologii în curs de dezvoltare, elaborate de lideri în domeniu;
· Ajută cercetătorii și echipele de proiectare să înțeleagă și să adopte mai rapid noile tehnologii;
· Suplimentează manualele cu materiale de curs aprofundate și actualizate.

LISTA DE TITLURI
Webex 2 iunie 2021: How to Publish Open Access with IEEE to Increase the Exposure and Impact of Your Research

În cursul lunii iunie, IEEE și Enformation au organizat un webinar în care s-au analizat oportunitățile pe care autorii le au pentru a spori vizibilitatea și impactul cercetărilor lor prin publicarea în numeroasele opțiuni de acces deschis disponibile de la IEEE.

Descarcă prezentarea Vizualizează prezentarea
Webex 18 mai 2021: Best Practices for getting a scholarly paper published by IEEE

În cursul lunii mai, IEEE și Enformation au organizat un webinar despre cele mai bune practici de publicare cu IEE pentru a crește vizibilitatea și credibilitatea cercetării dvs.

Vizualizează prezentarea
Webex 27 aprilie 2021: Using IEEE Xplore for Competitive Intelligence & Understanding the Hi-Tech Landscape

În cursul lunii aprilie, IEEE și Enformation au organizat un webinar despre utilizarea IEEE Xplore Digital Library pentru a afla despre organizațiile care lucrează în domenii tehnologice; cine sunt experții în domeniile cele mai căutate în prezent; ce publică autorii și instituțiile concurente; sau conferințe și reviste care acoperă domenii specifice de interes.

Descarcă prezentarea
Conferința Enformation 27-29 octombrie 2020: IEEE workshop „Making the most of IEEE Xplore access through research and publishing”

IEEE, partener Enformation, a fost prezent în cadrul evenimentului Romanian Conference for Education and Research, ediția a 8-a cu un workshop și sesiuni Q&A susținute de Judy Brady, IEEE Area Manager, Europe și Eszter Lukacs, IEEE Client Services Manager. Puteți descărca prezentarea, precum și alte materiale de la standul virtual IEEE accesând link-urile de mai jos.

Conferinta 2020 IEEE workshop
Conferinta 2020 IEEE eBooks Brochure
Conferinta 2020 IEEE eLearning Library Course Program Topics
Conferinta 2020 IEEE English for Technical Professionals
Conferinta 2020 IEEE IEL Brochure
Conferinta 2020 IEEE Open Access brochure
Conferinta 2020 IEEE Trade Show Romanian Conf

Roadshow IEEE 2-5 martie 2020: Noutăți IEEE Xplore și publicarea cu IEEE

IEEE și Enformation au organizat în această perioadă o serie de workshop-uri în București, Cluj-Napoca, Măgurele și Iași despre funcționalitățile platformei IEEE Xplore, dar și despre publicarea cu IEEE.

Speaker: Eszter Lukács, IEEE Client Services Manager

Descarcă prezentarea
Despre IEEE

IEEE este cea mai mare asociatie profesionala dedicata inovației tehnologice avansate și excelență în beneficiul umanității. IEEE și membrii săi inspira o comunitate globală, prin intermediul publicațiilor sale foarte citate, conferințe, standarde tehnologice, precum și activități profesionale și educaționale.

Există peste 420,000 de membri IEEE în peste 160 de țări. IEEE publică o treime din literatura tehnică din lume în domenii precum ingineria electrică, informatică și electronică și este un dezvoltator de standarde internaționale care stau la baza multor servicii de telecomunicații, tehnologia informației, precum și produse și servicii de producere a energiei.

Principalul scop al IEEE este acela de a stimula inovația tehnologică și excelența în beneficiul umanității.

Publicatiile IEEE sunt esențiale pentru comunitatea tehnică mondială și profesioniștii din domeniul tehnic de pretutindeni și sunt recunoscute pentru contribuțiile aduse tehnologiei și profesioniștilor din sectorul tehnic în îmbunătățirea condițiilor globale.

IEEE/IET Electronic Library (IEL) ofera acces la mai mult de o treime din literatura din domeniul ingineriei si a stiintei calculatoarelor din intreaga lume, punand la dispozitie materiale de foarte buna calitate de la Institute of Electrical and Electronics Engineers (IEEE) si Institution of Engineering and Technology (IET).

De pe platforma IEEE Xplore® se pot accesa 179 de ziare, reviste si tranzactii IEEE in text integral, 26 ziare si reviste IET (din care 161 de titluri sunt cotate ISI), peste 1,400 de conferinte anuale editate de IEEE si IET si publicatii informative de la seminarii internationale, peste 2,800 de standarde IEEE aprobate si publicate, IEEE Standards Dictionary Online, peste 3 milioane de rezumate ale articolelor disponibile din toate domeniile de inginerie, electronica si stiinta calculatoarelor.

Continutul academic inclus pe platforma IEEE Xplore Digital Library este disponibil in Romania incepand cu anul 2010, fiind abonat atat prin programe multi-institutionale pentru acces la resurse electronice de documentare, cat si individual, de catre institutiile de cercetare interesate.

IEEE_logo

Descarca Aplicatia
↓ descarca

Member Login

Ai uitat parola?

Creează cont

Resetează parola
Te rugăm să introduci adresa ta de email. Vei primi noua parolă pe email.